Isnin, 4 Oktober 2010

Ooo...boleh ye macam ni?

Boleh ye, kalau traffic light tengah merah, kita menyelit ikut tepi, lepas tu langgar traffic light tu?

Pernah tak korang terkena macam ni? adoi?...

18 ulasan:

gee ryder berkata...

tu org yg xsyg nyawa je buat hehe

DrSinga berkata...

kalau polis tak tangkap...
bolehhhhhh........
:)

isabelle berkata...

hush..sempat lak u snap gmbr keta tu ye?
apakes driver tu buat mcm tu? nak cpt kot...cpt mati.kekekeke

Kie-yu berkata...

selalu gak sis
berangin jek kekanda
kalo eksiden tak nyusahkan org takpe

tukang karut berkata...

ape la salah lampu tu smpe dia langgar yek?

maszmadi berkata...

hmmmm ader jugak orang macam tu yerk, time tu xder ker polis yang jaga... leh trus saman.. hehe

Mak Su berkata...

hark hark, kartunnyer! :)

Nia berkata...

gee : dgn org yg budget brutal..hehe

DrSinga: hehe,..lain kali siap dia

Belle: gila kamera aku ni..hehe

Kie Yu: kalau accident, kita lak kena jadi saksi, tu yg boring tuh

tukang karut: dia yg salah..huhu

maszmadi: kalau ada polis jaga, siap la org tuh

Mak Su: last2 bila lampu hijau, kami jumpa balik pun kereta tu..takde faedah betol

ana berkata...

tak syg nyawa ngan duit tu...hahaha

Adlina Husaini berkata...

jadi pape nyesal tak sudah weyyyy!!

bukan je bahayakan dia,org len pun terlibat sama

owh tolonglah bertanggungjawab bila memandu

h4ni3 berkata...

dia ingat dia boleh sampai sejam awal la tu

bagi no plat dia kat rakancop nia.. hahaha

white rose berkata...

tu pernah sy keliru...
jalan kat subang nak masuk highwat guthree...

hahaha...

pening jumpe trafiklight mcm ni...

Lady of Leisure berkata...

lady tak penah buat n tak penah kene sbb takde lesen lagi kikiki..
:D

transformed housewife berkata...

uish bahaya tu. Nia pun terer je sbb sempat snap gambar lg.

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bukan polis marah ker orang amik gambar orang buat kesalahan trafik :p

Nia berkata...

ana: betul tu,..krg takut dua2 melayang.

Adlina: takut susahkan org kan

Hanie: ada website dia tak? nak jgk htr nih.

white rose: mcm tau je jln tu..hehe

Lady: takde lesen lagi? hihi..comel aje.

kak nur: kereta tgh berenti kak, bleh la..hehe

ellis: uii, masa tu aku tak bawak kereta ellis, lgpun tgh berenti masa tu.

h4ni3 berkata...

ehh.. yeker tak boleh eliss?
polis tu tak ckp kat ai pun
hehehe
dia tak bagi kita jadi ala-ala mcm batu api ek? ;)

dsarah berkata...

agaknya kereta dia x bleh brenti kot...kena jln jer...kuikuikui...
tahniah...sempat lagi ambik gambar...