Jumaat, 15 Oktober 2010

Ni ayah dia punya kerja!

Tengah aku upload gambar dari kamera, terperasan pulak ada gambar ni. Eh, tak pernah pulak aku ambik gambar Diha jadi 'rappers' ni?
Lepas tu, aku teringat, ni mesti ayah Diha punya kerja ni..huhu..nasib baik dia ambik gambar Diha, kalau dia ambik gambar sport rim kereta ke? Adoi..naya..
Mak nak Diha jadi muslimah besar nanti, tak mau jadi 'rappers' tau!

Pernah jumpa gambar asing dalam kamera korang?

8 ulasan:

chugie berkata...

nampak comel je gambar rapp ni! heheheh:D

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

selalu sebab my hubby memang suka amik gambar nuha guna hp cikai aku :p

white rose berkata...

comei laa diha pakai skraf tuh...
mudah2an diha jadi anak yg solehah...

ana berkata...

yo yo yo kami rappers yo...hehehehe

mama_umar_maryam berkata...

ni zaman mak diha 4u2c la ...hahahhaa

h4ni3 berkata...

yo yo watsup dihaaa??
heheh

nia, sebbaik ayah dia x amik gamba pompuan lain.. hehe.. syukur ;)

gee ryder berkata...

diha nk jd muslimah la tu...dia pakai tu sbg anak tudung nti kekeke

Nia berkata...

chugie: ada ke gayanya comel mcm mak dia? hehe..perasan

ellis: hehe..husband ko sama perangai mcm suami aku..

white rose: mudah-mudahan dia jadi anak solehah kan..hehe

ana:wassup yo!!hehe

zety: mak Diha minat KRU dulu..hehe

hanie: uiii,..betul jgk. haha

gee ryder: hehe, mcm anak tudung mak dia..