Isnin, 11 Oktober 2010

Nampak sangat sedap, tapi tak boleh makan?!

Nampak sedap kan? Aku nampak kat Sungai Wang Plaza. Aku betul-betul ingat ini makanan betul yang diawetkan..apeda..hehe

Air pun ada..

Kalau bukak bakeri atau cafe, yang ini sesuai..

Korang pernah tertipu macam aku tak?

12 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

bioleh buat hiasan ni kan hehe

nieda berkata...

menariknya

AdD berkata...

Haaa!! kena tipu... tp yg maggi in cup tu bile tgk memang trus rasa nak mkn maggi kan? hahahaha...

tukang karut berkata...

klu bln pose ni dh batal pose aku.

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

apa bendanya ni??? hiasan ke??/

isabelle berkata...

ehehehe...
i suka telek ketelitian benda fake yang diorg cuba bagi nmpk real.

Farra Dhelina berkata...

waw nmpk mcm real la

ana berkata...

hahahaha...sama la. ana pun dulu mcm tu. siap gi dekat pegang2 lagi :)

Hidayah Ismawi berkata...

very realistic ! :)

DrSinga berkata...

errrr........
apa gunanya ek?? selain daripada untuk hiasan...
.
paper weight??
:)

white rose berkata...

menarik sungguh...mcm real je...
sy penah jumpe, sy pun TERTIPU jugak...

Nia berkata...

Lady: kalau bilik budak2 ke, sesuai kan.

nieda: mmg menariks tu

adD: mmg, bleh igt maggi yg diawet.

tukang karut: hehe,..bleh tergugat ke?

Ayu: haa..betul. hiasan ni Ayu.

Belle: pandai aje diaorg ni nak create2 kan.

Farra: mmg sgt realistic tu..hihi

ana: ha, yg ni rugi, i tak dpt pegang.

Hidayah: agaknya kedai makan sesuai guna ni kan.

DrSinga: paper weight pun ok jgk tuh..hehe

white rose: tu la, lama je akak tengok masa tu.