Rabu, 27 Oktober 2010

Makan ayam dengan keju

Aku baru try chicken crunchies kat Dominos.
source: Dominos

Makan cicah dengan cheese dip.

Aku rasa macam nugget ayam aje.

Apa yang aku suka : Cheese dip tu! I Love Cheese!!
Apa yang aku kurang suka : Rasanya macam nugget ayam biasa aje (suami aku tanya, abih tu nak rasa mcm ape, takkan nak rasa ikan pulak, nama pun chicken??)
Kebarangkalian nak order lagi : Tak kot, aku lagi suka makanan lain-lain kat Dominos tu.

Korang minat nak try tak?

11 ulasan:

en_me berkata...

xper me pass.. ihiks

DrSinga berkata...

ha ah!!!!!
takkan rasa sate!!
alaaa...
ko search cari resepi cheese dip..
ko goreng nugget sendiri..
banyaaaaaak dapat!!
:)

cik puan akish berkata...

oho..cam menarik juge neh..:)

Syigim berkata...

nia, kalo u kata mcm nugget je, i rase bole jgk goreng sendiri nugget ayamas tu, then beli je cheese dip kat supermarket. sama je kot hahaha ;)

i LOVE domino's! suka pizza dia yg plg simple - pepperoni pizza! lagi satu yg kitorang akan order smapai 2 kotak is cinna stix. my boys sukaaaa sgt tapi yg tensen sure berterabur cinnamon!

isabelle berkata...

kalo itu ur review, rasanya tak la.baik beli nugget satu beg, goreng & mkn dgn cheese dip.hehe. ayat org tamak

SHAZA berkata...

wah, sedap ker tue.....blh cuba ni sbb tak penah try lagik!!!

white rose berkata...

akak dengan dominos tak dapat dipisahkan...

ape kata, akak buat bisnes dominos ni...
sure melehtoooppp!!!

Liza berkata...

dah lama giler tak makan dominos, jauh ler from our house

chugie berkata...

nak try juga lah.. atleast dh tau camne rasanye..

tp dominos memang besh!

h4ni3 berkata...

a'ah.. ye tak ye nia ni..
mesti la rasa ayam
takkan nak rasa naga pulak kan
ekekekke

Nia berkata...

en_me: tak minat la tu..haha

DrSinga: a'ah kan..bleh je try google cheese dip tu

cik puan akish: mmg menarik yang

Syigim: wah...seropa! i pun suka sgt cinnastix tu..pergh..sedap!

Isabelle: kalau i tak beli dah kot..huhu

Shaza: nanti bleh try ya.

white rose: haha,..ketara sgt ke..tapi akak makan pizza hut jugak.

Liza: tu problem dominos ni, tak byk tempat ade kan.

chugie: kita bleh bukak kelab dah ni..hehe

hanie: hehe,..kalau dia rasa naga pun, i tak perasan.