Rabu, 13 Oktober 2010

Aku & Maysaa

Akhirnya........
Ini tudung dan anak tudung sebenarnya..Nak kenal Maysaa? Check sini.

Kalau rasa keliru, boleh rujuk entry ini

Ini masa baru sampai dari bungkusan

Aku beli dua-dua ni. Err..lari jugak budget, urm..sikit.. Sekali setahun je..hehe.

Beli ni kongsi ramai-ramai dengan Ajjah, sebab nak dapat kos penghantaran free. Tapi, kena tahan di kastam, ingat nak pegi ambik sendiri kat KLIA, sekali ada satu company courier dah memandai-mandai pergi ambikkan, lepas tu nak charge kitaorang mahal (Dia tipu kata duti kastam RM600++, padahal dia bayar RM297 aje). Wah,..menangguk di air keruh ya. Boleh baca kat sini.

Nanti aku buat entry perasan bila aku dah try tudung Maysaa ni. Oh, nanti ada sorang blogger nak buat contest yang bagi hadiah tudung Maysaa ni. Siapa dia? Hehe, bila dah confirm contest dia, insha' Allah aku cerita..

Berbaloi tak semua kesusahan kitaorg untuk tudung ni?

12 ulasan:

ana berkata...

dh pakai amik gmbr ye...nak tgk!

*diera* berkata...

oh cantik.. tapi seswaike haku pakai.. nia dah pakai nanti tepek gambar kat blog k.. i nak lihat jua.. sebenarnya tak berapa clear nampak design nye tu... huhuhu contest? i loike...

ajjah berkata...

berbaloi sangat sangat i rasa bila one of the buyers semalam told me that she puas hati with the purchase.. she gave 10/10 for the tudung.. berbaloi la rasa :)

Nigina berkata...

tak sabar nak tengok u pakai... i pun ada tengok maysaa nie... cepatlah nak tengok... senang tak pakai tudung nie

h4ni3 berkata...

nanti pakai n ambik gambar ye
sure anggun! =)

Hidayah Ismawi berkata...

Menunggu entry 'perasan' tu ..hehe.baru boleh kata berbaloi atau tak ;)

mariaariffbaby.com berkata...

berbaloi if sy pakai tudung tuh hubby puji sy..

but sungguh tak berbaloi if hubby ngutuk sy..disebabkan keteroveran kita bertudung macam tuh (rasanya yang nom 2 ni paling menyerlah la for sy!)

Lady of Leisure berkata...

yang chiffon tu lawa

Lelord berkata...

Nia...cam cumil je tudung ni.
Upload dgn kadar segera ek gaya memakai Maysaa

Nia berkata...

ana: saya pun tak sabar nak pakai ni..

diera: nanti kalau ada gambar, saya upload. insha'Allah. tunggu ya.

ajjah: owh,..utk kita semua mmg sgt berbaloi..haha..perang lagi.

Nigina: hehe,..mcm model tu pakai rupanya. dgn muka i, tak tau camner gayanya.

Hanie: harap2 la anggun, tak mau jadi anggur. hehe

Hidayah: hehe..nanti tunggu ya!

mariaariffbaby: hehe,..yg no.2 tu anak tudung saja, kita kena pakai tudung lain dgn dia.

Lady: hehe..yg snood tu anak tudung dia.

Lelord: nak pakai dia senang aje tau

en_me berkata...

mesti lagik jeliter kanns..

kakyong berkata...

siapa yg nak buat contest hadiah tudung maysaa ni... ???