Rabu, 8 September 2010

Wajib sebelum raya..dah buat ke?

Bayar zakat? hehehe..kena buat sebelum sembahyang raya ni, korang dah settle dah? Kalau belum, segerakan ya!



Opah Upin&Ipin lupa nak bayar zakat ni. Nasib baik diaorang ingatkan..hehe

Korang dah settle zakat? Bayar di mana?

12 ulasan:

chugie berkata...

yep! sudah...

ana berkata...

dah setel...mggu pertama ramadan dh buat sbb takut lupa. :)

mamalieyna berkata...

yee kewajipan jgn dilupakan! eina pun tak tau bila masa en suami bayarkan..ari tu tanya dia, dia dkp dh settle, tersimpan resit kt umah ^_^

*selamat berhari raya Nia sefamily! mohon maaf zahir & batin!

h4ni3 berkata...

setel last week..
bayar kat abah sendiri
kihkihkih

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

hubby yang bayar..
selamat hari raya :)

Marsha~ berkata...

daaaaaaaaaaaaaahhhhhh! baru bayau semalam.. excited sbb pertama kali byr sendiri seumur hidup.. hubby lupe nak bayar le ms dia balik jap aritu...

mama zharfan berkata...

dh lama bayar..kat UK rate nya 3 pound per head :)

selamat hari raya utk nia & family

ibu WaWa berkata...

Alhamdulillah semuanya dah selesai Nia.
Tahun ni zakat kami di Perak RM7.00 seorang maka untuk kami berlima ni, RM35.00.

ashraf berkata...

belum lagi, ingat esok baru nak g bayar masa on the way balik umah mertua....hehe

Liza berkata...

alhamdulilah, dah buat awal2 lagik sebab takut lupa

transformed housewife berkata...

dah bayar. nasib baik FIL tolong bayarkan. hubby knur kan ada kat NZ sskrg, jd dia mintak tolong ayah dia bayarkan utk knur dgn anak2.

white rose berkata...

hahahaha...tahun ni best...
sebab abah yang bayarkan tuk saya...
sebelum2 ni saya bayarkan tuk dia n mak saya...

laa ni dia nak bayarkan sebab dia dapat duit sawit...

kih,kih,kih...

perak RM7 seorang...