Jumaat, 3 September 2010

Wahhhh,...kita pun buat macam ni yek!

Macam biasa, aktiviti hari cuti kami pergi ke rumah contoh (takde keje sungguh!). Rumah contoh kan memang dah lawa. Aku pun teringin la nak tiru design dia..
Ruang Makan
Aku : Wah,...kita pun letak siap-siap pinggan kat meja macam ni la nanti!
En.Suami: Isk,..tak payah la..Kena tarik dengan anak nanti, habis pecah! Lagi pun buat kumpul habuk je nanti.
Aku: Ooooo, ok


Bilik Tidur
Aku: Wah,...apa fungsi palang ni? Cantik laaa!
En.Suami: Palang ni fungsi dia menyemak (dengan muka ketat)
Aku: Ooo,..ok


Tangga
Aku: Wah,...kita pun pasang cermin macam ni la!
En.Suami: Hisyk, kalau time hujan lebat, silap2 boleh kena panah petir.
Aku: Oooo,..ok



Ruang TV
Aku: Wah,..kita pun buat pangkin macam ni la..cantik!
En.Suami: Iee,..nanti anak boleh jatuh ni. Tengok, kan tinggi sikit lantai ni.
Aku: Oooo,..ok

Aku terasa aku ni selalu nak buat keputusan tak relevan dan membazir. Tau nak cantik aje..

Korang ada macam perangai aku tak? Hehe..

10 ulasan:

Nigina berkata...

ada... ehhheheheh.. biasalah ppuan ni kekadang nak cantik jer... hehehhe

*diera* berkata...

hehehe biasa lah tu.. sy pun gitu..
nanti kita tu.. nanti kita ni...
cik suami plak.. huhu udah2 la yang...
hehehhe sama la kitaaaa...

by the way cantik itu rumah...

Miss Q berkata...

keh3. tp memang cantik kan!!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

hehehe.lawak tol korang suami isteri ni.tapi palang tu cantik laa..hehehe

en_me berkata...

saperlar tak sayang anak kanns.. ekeke

Nia berkata...

nigina: tu yg kos pun melambung tu..huhu

diera: perempuan sinonim cantek2 kan..hehe

Miss Q : uii,..mmg cun pon!

ellis: tu la, aku ckp cantek, laki aku kata menyemak..haha

en_me: yer btul..bukan senang nak dapat tu..

Fid berkata...

kakakakakakakaka

oooo je ye terkedu erk

Thoha berkata...

biasa la tu pandangan seorang lelaki dan wanita berbeza..hehe

mama_umar_maryam berkata...

ahahahaha,same type la hasben kite,sumer die filter,hahaha

Nia berkata...

Fid: tak leh menjwb, nanti dia kata melawan..hihi

Thoha: Dia nak simple je tu

Zety: Dia filter tak besh kan..hehe