Selasa, 14 September 2010

Raya Pertama di Shah Alam


Ni keadaan jalan di Shah Alam masa raya pertama. Kalau hari2 aku nak pergi kerja jalan lengang macam ni kan best? hehe..

Korang pernah tak balik kampung lambat dan tengok keadaan lengang macam ni?

9 ulasan:

Hidayah Ismawi berkata...

wah! camtu baring kat tgh jalan pun boleh (dont do this at home ye kanak2..hehe)

Emila Yusof berkata...

pernah...boleh golek2 kat tengah jalan.

Wan berkata...

hehe lenggang ja jln tu

Liza berkata...

masa liza balik ke bangi raya kedua, sgt lengang, best drive cam nie

ibu WaWa berkata...

tak caya pulak Shah Alam boleh lengang macam ni...

white rose berkata...

ha'ah la...
abg sy n kakak sy pun syiok bawak kete time macam ni...

AKAK, slmt hari raya ke 6...

chugie berkata...

huhu.. dh biasa pun nia.. best kan kalau jalan lengang camni time waktu kerja!

mama_umar_maryam berkata...

hehehe,best woo g kije drive lenggang maklimah ;p

mamalieyna berkata...

bagusnye kalau hari2 lengang gitu ye..hehe..

eina last year adalah merasa gak..raya ke2 & ke3..kuar jenjalan sblm/selepas en suami bertugas!