Jumaat, 13 Ogos 2010

Surprise untuk suami! (Klasfikasi 'U')

Entry ni masih kategori OK lagi di bulan puasa. Ibaratnya kalau rancangan kat TV tu, ini klasfikasi 'U' lagi. Birthday En.Suami hari Isnin lepas, ini 'surprise' aku untuk dia.

Tadaa...cup cakes dengan tema kereta.

Aku mintak Anise deliver dekat ofis dia terus. Surprise betul ni..hehe

Tapi, dia bawa balik juga petang tu, nak tunjuk pada aku & Diha dulu sebelum dia bagi pada kawan-kawan dia esoknya.

Diha memang sangat 'tertarik'

Diha tak puasa, takpe, dia boleh makan..hehe..

Kalau berminat dengan cup cakes comel macam tu, boleh tengok di Anise Cupcakes

Kalau nak order, korang suka cup cakes tema apa?

24 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku tak kisah tema apa janji sedap..hehehehehe

mrsboan berkata...

wah! idea surprise tu sama cam saya tapi cuma saya blom buat lagi..hehe..kunci kereta ada huruf 'H'..honda or hyundai..hehe

nak tema 'love-love' gitu..ahaks KARAT beb!

cik puan akish berkata...

cup cake yg mmg menarik!!!

ajjah berkata...

Tema hrmmm "tutttttt" hahaha.. Penat nak gelak :D

h4ni3 berkata...

kalau dapat kat khayra cupcake tu, sure dia sorang jer yg balun. huhu~

~~@lyci@~~ berkata...

wah, cantik lah CC tu.. nnt nak order gak lah time besday hubby.. tq for sharing ;)

MaMa3H berkata...

sekali-sekala wat surprise best gak kan....
jom join contest..:)

ana berkata...

wow...bestnyer surprise ni. ana suka cup cake iPhone....member pernah order. menarik giler!

fabulous.farah berkata...

heheh..kalo saye saye buat cup cake 18sx=p

toughcookie berkata...

oooh kalau juan, juan nak pilih cupcakes tema gadget & hot sexy babes untuk lakiku. haha...

Kie-yu berkata...

gile comel :D
mesti beli utk kekanda ni
birthday dia dahnak dekat

utk kekanda kie-yu choose tema music

Farra Dhelina berkata...

sy klu cupcake ni, mmg sayang nk makan..sbb comel sgt kan!

chugie berkata...

cantiknye nia.. nak mkn pun rs sayang je..

Nurzairul Isma berkata...

canteq nye kek...

chekna berkata...

cutenya cuppies dia.. sedap x?

Hidayah Ismawi berkata...

Cupcakes tema buku ..hehe..boleh ke? mcm tak menarik pulak hmm...

kalau Yousof confirm temanya Ben 10 :)

MY LATEST ENTRY: Ford County Stories by John Grisham

sall berkata...

Wahhh...bestnye. Untung badan dpt isteri yang faham jiwa suami.

Little Mama™ berkata...

terliur cup cake pulak..tadi tgk gambar ayam dah terliur.. he..he

gee ryder berkata...

sedap pulak tgk diha mkn tu hehe

Liza berkata...

what a pleasant surprise, mesti en suami sgt happy yer

Hanz berkata...

Cantiknyer cupcakes yg dier buat. Berseni sungguh! Tengok Diha makan penuh semangat, mesti rasa pun sedap tu.

mamalieyna berkata...

waaah surprise cupcake! bestnye ..leh makan skali..lallaa..hehe..

tema apa eh?..kalau nk kasi lelaki sesuai la kereta..kalau anak2..sure gambar kartun2 yg comei!

Nia berkata...

Ellis: Last2 makan jgk kan..hehe

mrsboan: ala..sweetnya!

cik puan akish: tengok live lagi menarik dear!

Ajjah: next round nak tempah yg mcm tu..haha

Hanie: sama mcm si Diha la ni, nak makan sorang..haha

alycia: nanti try bagi kat husband ya

mama3H: ada contest? nanti i tgk ya.

ana: mesti sgt kiut kan!

Fab Farah: haha,..nanti Farah tengok kat blog dia, ade buat jgk tau

Juan: haha,..yg sexy tu i tengok ade buat jgk Juan. sgt hot tu!

Kie Yu: wah,..mesti cun kalau tema tu

Farra: tu la, kami pun simpan dalam peti dulu, 1st day tk makan lagi..haha

Chugie:memang rasa mcm tak sanggup je nak makan..hehe

Nurzairul Isma: memang cantik, mcm plastik kan

chekna: sedap! dan manis.

Hidayah: yes dear, i ada nampak org tempah tema buku.

sall: tapi, time isteri bebel tu yg tak untung tu..hehe

Kak Ros: Takpe kak, tunggu berbuka kak..hehe

gee ryder: alamak, ye ke? sabor gee..hehe

Liza: suka sangat, senyum sampai ke telinga dia

Hanz: uii,..sangat manis Hanz

en_me berkata...

saperlar x sayang sowmi ..

tapi ada kann.. kanns

salam ramadhan akak nia itewww..