Ahad, 15 Ogos 2010

Surprise Untuk Isteri

Balik dari kedai semalam, suami aku terus beritahu, ada surprise untuk aku, mesti aku suka katanya.
Aku pun, "wah,..mana dia? mana dia?" dengan nada excited. Biasanya kalau aku excited tu, makanan atau pun CD..haha..
Sekali, ini haaa...

JAM LOCENG?!!

"Eh, kenapa beli?", tanya aku campur frust sebab bukan makanan..haha..
Dia kata sebab aku ni suka kalau dah bangun tidur, baring-baring dulu buang masa, dengan adanya jam ni, dia harap mood aku untuk baring-baring tu akan kurang.
Ha, "Tengok ni, ada lampu kalau tekan kat belakang",..katanya.
Isk,...dah la bunyi jam ni kuat tersangat! memang hilang selera nak tidur balik..ieee,..nasib baik ko warna pink. Boleh terima lagi.

Nota Tambahan: 

Thanks Hidayah sebab sudi bagi award ni (dah lama bagi, tapi aku yang lupa nak buat entry...huhu)
Sila-sila menziarah ke blognya ya

18 ulasan:

mama zharfan berkata...

pink!!! i like!!!!!!!

sekamar rindu berkata...

salam....

baiknya suami......

Kancilbiru berkata...

pandainya husband nia beli...memang comel pun...hihihi

mama_umar_maryam berkata...

aisey nia,i punye xpectation lagi tinggi ,hahahah,hp ka,cincin ka..apepon syukurrr,sesungguhnya masa itukan emas ;)

sall berkata...

cantik sangat2 jam loncing tu...

Ain berkata...

hadiah paling tepat untuk bulan ramadhan kan....

boleh guna untuk kejutkan bangun sahur.....hehehe

ain nak jemput join ga kat blog kak nor

http://aindancontest.blogspot.com/2010/08/giveaway-raya-dari-ms-nor.html

simple jer...

intaneqashut berkata...

Haha...suami akak memang chOmel....kkikiki...dalam sedar xsedar, caring juga dia akan isterinya....siap warna fevret pink lgi tu...ehehe~

SHAZA berkata...

klakar pon ada....hahakhak!!!!

CikLilyPutih berkata...

pinklah cantik tu

Farah Y berkata...

Laaa. Jam loceng rupanya. Farah memang tak boleh sangat dengan jam ni. Bingit je bila bunyi. Bila bangun rasa nak gigit je loceng tu. Huhu.

Liza berkata...

mendalam tu msg hadiah nie, hahaha...tapi takpe, kita ambik yg positif jer

littlemummydaddy berkata...

salam selamat berpuasa
nak jemput join ga saya berkaitan cd
ini linknya http://littlemummydaddy.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-giveaway-contest.html

gee ryder berkata...

hehe lawak pulak bg jam loceng..
selama ni alarm hp xckup kuat ke? :)

white rose berkata...

salam ramadhan akak...

hahaha...
lawak laa dapat hadiah loceng ni...

tapi ape2 pun ianya cute...
so, sweet color pink tuh...
i like it...

transformed housewife berkata...

lawak jugak ur hubby bg jam loceng pulak. hehehe. nasib warna pink ye.

Nia berkata...

Suzi: haha,..kita tau Suzi pun suka pink.

sekamar rindu: betul tu,..alhamdulillah.

Niza: dia tau, asal pink aje, mesti isteri dia suka..haha

zeti: owh,.takpe..tu normal org perempuan zeti

sall: cantek dan bising..huhu

ain: hadiah menepati tema tu

intan: tu la, banyak betul idea nak kenakan org..hehe

Shaza: kalau cincin ke, ok jgk kan..hehe

Lilyputih: cantik memang,..tapi bising..haha

Farah Y : memang bingit..tensen dengar bunyi dia..iee...

Liza: dia perli saya tu..huhu

littlemummydaddy: selamat berpuasa juga,..nanti saya jenguk ya!

gee: betul tu, kalau jam handphone, bleh tekup bawah bantal..yg ni tak bleh..haha

White rose: tu la, jam pattern lama, tapi pink..haha

Kak Nur: Tu la kak, muka dia masa nak bagi tu, buat kita excited je

Marina Fazzly berkata...

hish! membazir je...guna jam hp jela...(dengki! hahahhaa)...

Intan berkata...

Lawak but sweeettttt ;)

Intan pon ada jam sebijik sama mcm nie tapi bkn brand quartz lah, brand cikai. La nie location dia dlm kotak...ekeke...coz memekak sgt bunyinya :D