Khamis, 19 Ogos 2010

Sarung Handphone Eksklusif

Marina jahitkan aku sarung handphone ni.

Warna pink lagi! Hehe..Ini pandangan belakang. Materialnya, kain felt.

Jahitan kemas ni, guna benang sulam.

Sebenarnya aku pun ada beli stok kain felt ni, tapi sampai ke hari ini, tak pernah buat lagi..hehe..Saja sibuk, orang lain buat, aku nak buat jugak.

Ini stok aku. 
Tak pernah buat lagi sampai En.Suami dah tanya..
"ini apa benda sebenarnya ni? kalau tak pakai, buang aje la,"..
uiii...berharga tu, mana bleh buang..haha


Aku membazir ke?

23 ulasan:

ana berkata...

hahaha...sabar la en suami, buat benda2 mcm ni kena ada mood...mood x sampai lg la tu... :P

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

kalo tak nak bagi me ajer lah..hehehehe

buat lah huruf2 ka, tampal dekat baju dhiha :)

maya amir berkata...

so cute..pinky:)

SHAZA berkata...

ada hati juga nak buat yer...tp nnti diha kacau kan!!!!

Adlina Husaini berkata...

nia, ina pun hari tu tetiba minat nak craft bagai tapi sudahnya sampai la ni barang2 tu tersimpan "rapi" dalam almari hihihi

chugie berkata...

ei.. cantik! pink lg.. i like!

mamalieyna berkata...

cantik la..hehe..tak membazir pun, nnti ada masa buatlah! buatkan utk eina 1! hikhik..cumel, pink lgi tu..sesuai!

CikLilyPutih berkata...

cantik2 pink lagi

isabelle berkata...

ehehehe.standard la kita. masa smgt kemain kalut nak beli. dah ada, bertahun2 tunggu digunakan

Farra Dhelina berkata...

hehe membazir klu biarkan :-)

fabulous.farah berkata...

hihihi..tak bazir kut..tunggu mood datang jer tu=p

farra8979 berkata...

wah, cantik lor..

mrsboan berkata...

buat byk2..boleh bagi utk GA...hehehe..nak satu? Tak, 'belum' membazir lagi...sbb masih ada hasrat utk membuatnya...[ayat penyedap hati] ekeke

Kie-yu berkata...

nnt ade free time sis buatlah
sorok dari pandangan en.suami
kalo kena buang naya je
tu baru membazir nmenye
hee :D

Zairie Husin berkata...

pink.. hehe

my recent post:
mari bantu cari @ sebarkan berita kehilangan adik wan nur

Farah . 5577 berkata...

hihihi..
biasa la tu kite org pompuan ni mmg byk benda nk buat, tp kekdg masa tu xbyk.. jd terabai impian2 tu kan..
insyaAllah nnti akan siap juge jahitan nia. :D

Mykhalish berkata...

owhh sgt rajin.. ila kalu bab2 kreatif ni mmg la xda.. huhu

Eyriqazz berkata...

wah,cantiknya..cakap kat isteri mesti dia berkenan tu...nak tempah satu untuk isteri ble?berbayar la..hik3...

DrSinga berkata...

dah berapa tahun perap benda tu???
:)

aNiS tHe BumbleBee berkata...

hihiihi...biasalaa kan org pompuan..mood belum mariiii...nnti bila dh dtg mood tu, haa,xbenti2 lak karang.

Wan Perlis berkata...

chantikkk

mama_umar_maryam berkata...

baru nk ckp,rasenye klu once u dah stat jahit2 nih,siaplaaaa..sarong bantal pon u nk jahit ;p

Nia berkata...

ana: betul tu, kerja seni ni tak boleh gopoh kan..hehe

ellis: eh, kat tshirt? wah, bagus idea ko ni. aku rasa mcm pernah tgk org buat.

maya amir: cute mcm org yg buat tu tau..hehe

Shaza: mmg harus la dia akn mengacau..huhu

Adlina: eh, kalau nak jual balik kat blog pun bleh tau, saya tgk ramai jual bhn2 kraft ni mcm tu.tapi simpan je la, mana tau nanti sempat nak buat

chigie: citarasa kita sama la chugie..hehe

eina: doa2kan la saya jadi rajin nanti..hehe

CikLily: tu la, suka pink..obses nih

Belle: bila dh depan mata, tak heran pulak.. hehe

Farra Dhelina: tu la..harap2 dpt buat nanti..huhu

Fab Farah: time moody tak bleh nak buat..hehe

farra8979: cantek kan? harap2 dpt buat mcm tu nanti

mrsboan: ha!!idea yg sgt baik. ada terfikir juga..tapi kemalasan dtg bertimpa2..haha

Kie Yu: takpe, nanti akak ugut nak buang joran dia pulak..haha

Zairie: yer, pink. suka? hehe

Farah5577: bila agaknya dpt capai impian tu..huhu

Mykhalish: tapi ila minat photography kan? ke itu mr.hubby aje?

Eyriqazz: eh, kalau nak nanti kita try buatkan..tapi tak tau la bila dpt buat..huhu

DrSinga: dah 3 bulan..hehe

anis: silap2 tak tido mlm..hehe

Wan: mcm tuannya..haha