Rabu, 25 Ogos 2010

Perangai ekstrem di bulan puasa!

Aku terperasan, ada beberapa perangai yang kita buat masa bulan puasa, tapi perangai ini boleh mengganggu gugat kualiti puasa kita (jika dilakukan dengan sangat ekstrem!).

1) Hantar email atau buat entry berasaskan makanan yang sangat ekstrem
Masa hantar email, member siap tulis "Wallpaper menarik bulan Ogos" lagi..cit

2) Bercerita tentang makanan dengan sangat ekstrem
Source: Dominos

3) Bersembang dengan sangat ekstrem (takut termengumpat...isk...seram!)

4) Tidur masa rehat dengan sangat ekstrem
Source : ShastasHumor

5) Beli makanan di bazaar Ramadhan dengan sangat ekstrem
Source: asiantrails

Ada apa-apa lagi yang korang nak tambah? hehe..

15 ulasan:

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

ramadan bulan habiskan duit dgn ekstrem...shopping raya, sediakan duit raya, langsir baru, perabot baru...semua baru..last2 mana tak shopping ekstrem kan..

Adlina Husaini berkata...

hehehe btui2 sgt ekstrem sampai terleleh..

btw diha dah baik selsema?

Wan Anie berkata...

bukan beli jer, makan pun sama ekstrem :D

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku pun suka buat entry berasaskan makanan yang sangat ekstrem..tp ms tak puasa la..hahahaha.jahat tak?

Kie-yu berkata...

buat entri schedule dgn ekstrem pas buka sbb takut tak larat nak buat masa siang
hee :D

fabulous.farah berkata...

hehehe..berehat masa wiken yang sangat extreme.=p mentang2 puasa nak keluar rumah pon malas. hehe

Syigim berkata...

hihi. dlm beringat2, lawak jgk :) ekstrem yg last skali tu yg i slalu terbuat tu..... :P

mrsboan berkata...

beribadah dgn amat ekstrem...amin..

ana berkata...

hahahaha entri ana ada gak pasal mkn. tapi tak menarik...kira kurang ekstrem la tu ye...

Ogy berkata...

berblog/berfb dgn sgt extreme leh tak?? eheheeh

isabelle berkata...

ni..ni..yg buat entry lagi extreme. siap compile semua nih.
nak kena nih...

Farra Dhelina berkata...

hehe suka surf website resepi!! hahaha..bulan lain, takde pon..hiks

Lady of Leisure berkata...

masak extreme hehe

Bella Enveeus berkata...

LOL! betul juga ye.. mcm2 dibuat dgn ekstrem.. tu yg keluar berita semua ektrem2.. org kelar leher anak sndri yg paling ektrem antara semua!

ENVEEUS.COM First Contest!

Nia berkata...

Ayu: takpe2 tu tak ekstrem lagi, kita nak sambut tetamu kan

Adlina: dia selsema lagi..huhu. thanks for asking dear.

Wan anie: tu la,..sama la kita. over mkn selalu

ellis: hikhik...ko memang ellis

Kie-Yu: idea yg baik tu..bagus2..hiee

Fab Farah: ye kan, kalau keluar tak leh mkn pon..hehe

Syigim: kita seroopa babe..hehe

mrsboan: aminnn..tu sgt patut

ana: skit2 takpe ana..hehe

Ogy: sbb takde ape nak buat masa lunch kan? hehe

Belle: ini kes takde kerja tahap ekstrem Belle..hehe

Farra: eh, bagus tu, mengvariasikan resepi anda.

Lady: masak ekstreme takpe, ramai org boleh mkn..hehe..

Bella Enveeus: yg itu kesian sgt, budak tu kecik lagi..dah ajal dia.