Sabtu, 28 Ogos 2010

Miss Universe - Inspirasi dari Lady Gaga?

Lily suruh aku tengok costume Ms.Universe tahun ni. Inspire dari Lady Gaga katanya.

Source: askmen
Lady Gaga


Ini costume yang melambangkan negara masing-masing. Tradisional la kiranya.


Miss USA (atas kanan) - mulanya diwar-warkan akan menang pertandingan ni.
Miss Mexico (bawah, kiri) - Miss Universe 2010



Ini paling penting!!! Miss Malaysia , Nadine Ann-Thomas. Pakaiannya diinspirasikan daripada pahlawan wanita Melayu. Bahagian mekap tu, macam tebal sangat aku rasa.

Pakaian mana yang paling nampak macam Lady Gaga? 

4 ulasan:

white rose berkata...

akak tau tak cite pasal lady gaga ni?
sy baru tengok semalam satu klip video pasal dia ni...

dia ni sebenarnya membawa mesej tentang evil...lagu dia mengatakan "evil save us"...
giler sungguh dia ni...

pastu stiap kali dia posing dia akan letak jari dimata yg membentuk mata dilogo yahudi...

segalanya tentang diri dia adalah membawa mesej yahudi...

kalo akak leh cari video dia dalam FB, akak akan faham...

susah sy nak xplain kat sini...

saya try upload dalam blog sy ye...

DrSinga berkata...

tenet sangat siput..
kenot see fotos maa....

maya amir berkata...

aramak..mcm2 pesen..hahaha

Nia berkata...

White rose: hah! betul ke dik? nanti akak tengok.

DrSinga: alamak,..how come! menarik nih..hehe

maya amir: tu la, tradisional dah takde dah..haha