Ahad, 22 Ogos 2010

Jangan Tengok Kalau Rasa Tak Tahan!

AMARAN: Entry ini mengandungi elemen-elemen yang mungkin mengganggu-gugat individu yang sedang berpuasa.

Sebelum puasa baru-baru ni, Azzah belikan ini untuk kami. Dia beli di delicious katanya.
Ini black forest....(lupa namanya). Tapi lebih kurang macam isi kandungan black forest kek tu diletakkan dalam gelas.

Ini macam kek, tapi dia rangup.

Bahagian bawahnya tu, telur yang dipukul, orang panggil meringue kan? Aku pun tak sure. 
Memang lain rasanya. Sedap la..tapi tak boleh describe lebih2..puasa beb!..hehe..

HADIAH GIVEAWAY
Aku nak ucap TERIMA KASIH pada MUMMYAYU sebab hadiah chocolate giveawaynya dah selamat sampai pada aku!

Thank you dear!

16 ulasan:

ibu WaWa berkata...

memang tergugat imanKU. tambahan pulak hari ni kak wa tak sempat bersahur.

akak ni HANTU coklat dan strawberry...

chugie berkata...

alahai.. sedapnye kalau dpt kek atas tu nia..

n hadiah bawah tu jugak.. best2!!

ana berkata...

wah...sedapnyer, terliur i tau. hehehe

Farra Dhelina berkata...

mmm mmg nmpk delicious

Ain berkata...

tengok sambil telan air liur banyak-banyak....

huhuhu....

sedappppnya kalau dapat makan ni....

kak mas berkata...

oh nikmatnya.. sib baik tak pose.. hihihi..

isabelle berkata...

ritter sport tu mmg sedap..nyum2

CikLilyPutih berkata...

nak coklat sket, banyak tu kan..

Liza berkata...

delicious mmg ada byk dessert yg best2, lama lak tak pegi sana

Thoha berkata...

salam..
tergugat juga bulan2 puasa ni tengok makanan yang sedap2 ni..

transformed housewife berkata...

nasib baik tengok dah mlm dah. kalau siang2, mahu tergugat iman. hehehe

white rose berkata...

pergghhh...
nasib baik tengok dah malam...

perut tgh kenyang xde la rasa keinginan sangat...
hahahaha...

ape2 pun sy hanya usya stoberi tu je...
hahaha

Lady of Leisure berkata...

sedapnya mujur tengok masa sahur ni heheh

m4ruk0 berkata...

ohhh sedapnyeeee..kene pegi cari jugak nih! hehehe

Nia berkata...

ibu Wawa: alamak,..ni yg rasa bersalah ni..huhu

chugie: ha,..lps raya try cari..baby nak rasa tuu..

ana: tu la, nekad nak cari lps raya

farra: seropa namanya kan

ain: tu la,..org yg buat entry ni pun turut tergugat

kak mas: hehe..tak aci nih

Belle: betul..betul..mmg best

LilyPutih: posa weh..hehe

Liza: saya tak penah pegi lagi kak,..ni 1st time

Thoha: sbb tu ltk sikit je gambar..hehe

k.nur: wa,..pandai akak,..tgk mlm..hehe

white rose: tgk mlm ok lagi, tak de lapar dah..huhu

Lady: kalau tgk tgh hari..adoi laa..hehe

maruko: ha,..same la kita, lps posa ni saya pun igt nak cari..

Mykhalish berkata...

nia...sdpnye kek tuh.... sy lapar nih.. terlajak sahur.. wuwuw