Rabu, 25 Ogos 2010

Geng Blogger malware detected?

Kenapa tak dapat masuk Geng Blogger ni? Ada virus? Maybe ada orang dah post apa-apa yang ada virus kot.

Harap-harap dapat diselesaikan ya!

15 ulasan:

Ain berkata...

huhuhu.....

dah lama ain tak masuk gengblogger...

kak mas berkata...

nia cuba guna firefox. akak pun penah kena gini bila guna google chrome..

isabelle berkata...

aiyokkk...takut la pulak

Kie-yu berkata...

website yg femes
ada je yg dengki kan?

DrSinga berkata...

ha ah lah....
terus aku koner balik rumah...

chugie berkata...

saya pun dah lama x masuk geng blogger nia.. sbb kadang2 sistem dorang ade masalah..

mrsboan berkata...

'dia' rehat puasa kot...hehe

p/s: saya ada entry yg tak berapa ekstrem..hehe

Sidratul Muntaha berkata...

ayu remove trus
mls sbb nak buka blog sendirk pun jdi takleh

h4ni3 berkata...

tula, tadi pun kena skali masa nak jengah satu blog nih.. satgi elok kot

Farra Dhelina berkata...

uihh bhya tu

m4ruk0 berkata...

tadi mase nk masuk blog nia pn jadi macam ni huhuhu..tutup n bukak balik boleh pulak

ana berkata...

wah, ada geng la pulak...mcm Malaysian moms unite ker?

ibu WaWa berkata...

Betoilah Nia, kak wa pun tak dapat nak masuk laman web ni.

Kenapa ye???

Bella Enveeus berkata...

beberapa kali juga site gengblogger kena malware attack.. and nak visit org2 yg put up gengblogger banner dlm site dorg pun dpt notice mcm tu.. susah..

ENVEEUS.COM First Contest!

Nia berkata...

Ain: buat masa ni tak leh masuk kot Ain

kakmas: oh, bleh ye? tapi, virus tu tak terkena kita ke kak?

Belle: takut kena pc kita lak..huhu

Kie Yu: haa..tu satu hal jgk tu

DrSinga: tu la..tak leh masuk..huhu

chugie: sbb ramai masuk situ, nak maintain mesti byk keje ni kan

mrsboan: insha'Allah sy tgk nanti ya!

Sidratul Muntaha: sama la kita,..terpaksaa..

Hanie: dia ltk banner kot, tak pun dia punya blog sendiri pn ada

Farra: tak tau virus ape tu..huhu

maruko: sbb tadi ada banner gengblogger ni kot.

ana: haha..lebih krg la ni

ibuwawa: ertinya ada mana2 blog yg ping entry kat situ, ada virus kot.

Bella: betul2, kalau saper letak banner dia pun akn terlibat sekali