Selasa, 10 Ogos 2010

Entry ni kena buat sebelum posa~!

En.Suami & adik aku berkongsi birthday macam tahun lepas. Suami 9 Ogos, adik aku 11 Ogos. Nak jimat, kami celebrate sekali aje.
Ini kek coklat pisang
Ini pun nak tunjuk ke?hehe..cocktail cheese..aku suker nih!
Err..no komen! Tapi ada jugak.
Ini pun aku no komen! Durian! haha..
Ini boleh komen, ayam KFC, Diha suka sangat ni, terutamanya drumstick tu!
Ini biasa jer, wedges.
Ini luar biasa skit, nasi goreng rusa..haha..tak tau kat mana ayah aku beli daging rusa tu. Ingat daging biasa, aku potong aje la letak dalam nasi goreng ni.
Ini Diha yang bosan menunggu semua orang ada, baru boleh start.
Masa aku asyik ambil gambar dia ni, mak aku bising,...Nia, sudah-sudah la oii!!

Aku ada surprise lain untuk suami aku sebenarnya..ha! yang itu esok boleh buat entrynya..hehe

Pelik tak hidang buah-buahan masa birthday? hehe!

16 ulasan:

Nigina berkata...

ni yang buat lapar nie

ajjah berkata...

Mana nasik gorengnya...? I lapar nih

mama_umar_maryam berkata...

mulai esok n3 mknn2 zt xmo tgk,hahaha

littlehumblelynn berkata...

yg paling yummmy adalah durian.......yummy2..

Lady of Leisure berkata...

good idea untuk hidang buah masa besday sure ramai yg suka..
;)

ana berkata...

wah siap ada durian lagi tu....selamat menyambut ramadhan Nia. :)

kinna berkata...

sgt sedap..esp durian tu!

Sumijelly berkata...

hahaha......mak ko mesti kata...

"baper banyak gambar ko nak ambik??" hehehehe

Selamat berpuasa yek nia....

Sumijelly.com

nieda berkata...

mcm2 menu...mcm best je nasi grg rusa

h4ni3 berkata...

doyan tu sangat la menggiurkan
hahaha
menci.. kena pantang.. takleh makan doyan.. menci.. menci...

SHAZA berkata...

tak pelik!!!buah2han kan makanan juga.meriah ler kan skang musim buah.

Liza berkata...

nasib baik entry sebelum puasa, goyang iman tau. Anyway, selamat berpuasa...

Em's Family berkata...

i berkenan kat durian!! :D

Nia berkata...

Nigina: lapar hari ni takpe lagi..hehe

azzah:habis dah la..sowi yek..hehe

zeti: tu la, takut tergugatkan..hehe

littlehumblelynn:wah,..satu kelab dgn my hubby la

Lady: ramai suka ke? hehe..i je kot rasa pelik

ana: salam ramadhan dear!

kinna: owh,..kelab durian rupanya

Sumi: ehh..ko ni mcm tau2 aje, betul la weh!

nieda: dengar mcm pelik pun ada rusa tu kan..huhu

hanie:hehe,..lupa pulak member tengah pantang

Shaza: tak pelik sgt kan. :)

Liza: sikit2 je kak..hehe

Mira: oh,..peminat durian ya!

fabulous.farah berkata...

hehehe..punya la mahal nasi goreng ni nia..sebab guna daging rusa=p

DrSinga berkata...

alamakkkkk.........
apasallah terklikkk....