Jumaat, 20 Ogos 2010

Elakkan kebocoran, mari guna......

BABY ROOM!
Aku try baby room di Sunway Pyramid baru-baru ni. Sebenarnya, takde la kena tukar sangat pampers masa tu, tapi sebab suka sibuk nak tengok baby room..hehe
Ada permainan macam ni, penat kami nak memujuk Diha keluar dari situ lepas tukar pampers, dia dah syok sangat main.

Ada kemudahan air panas, paip untuk cuci atau mandikan baby.


Ini tempat untuk baringkan baby. Tapi limit 5kg aje rasanya, maka Diha tak boleh la tukar kat situ..naya pulak karang..


Ini nursing room yang tak mungkin akan aku gunakan dalam masa terdekat ni...


Ini paling penting, arahan penggunaan Baby Room.

Aku ingat nak buat segmen la kat blog aku, Jalan-Jalan Cari Baby Room? Ok tak? Hehe..

11 ulasan:

ana berkata...

amboi...ada tanda2 dah tu diha nak beradik...hehehehe

tifa berkata...

Tifa memang pengguna setia baby room kat sunway senang ....setiap shopping complex memang ada baby room yang best ....cuba pi the curve ke gardens ke ...baby room diorangt sangat best ...

mrsboan berkata...

ok.ok..b4 saya baca note kat bwh tu..dlm fikiran saya..kan bagos kalo ada org cari2 baby room, sbb statemt nia kat atas tu 'sibuk nak tgk' je kan..mcm hobi pon ada...hehe...finding kat situ nanti kita boleh tgk..ada yg OK, ada yg BEST dan ada yg HAMPEH...pehh! yg ni mmg nmpk xclusive...tak penah sampai beb! jrg p sunway piramid..

Nigina berkata...

aaa i pun dah singgah baby room kat sini.. cantik... haritu ada nak menyusu nasib baik ada.. tapi jenuh kami cari sampai hujung tu baru jumpa...

chugie berkata...

memang bagus ade baby room di mall kan? mudah utk kita ibu2 ni.. tp ade yang salah gunakan tpt ni sebagai tpt nak bermadu asmara pulak.. ( ni pd individu yg belum kawin lah) sbb penah jd kat @ curve!

Farra Dhelina berkata...

jln2 cari bby room?? hehehehe ok gak tu..tp jenuh la nk mencari bby room..tk semua shpng cmplx ada kan..

* ni bby room katne? ctk la..complete lak tu..

isabelle berkata...

tingat masa 1st time guna baby room. adam buat kek kat tesco. hehehe

white rose berkata...

salam ramadhan akak...

pergghh...cantek sungguh la room ni...

akak wat laa room ni kat umah akak...
leh saya numpang...

Liza berkata...

very good shopping complex skrg, so child friendly, even changing room and breast feeding room kat isetan is so nice

Lady of Leisure berkata...

cam best jek baby room hehe

Nia berkata...

ana: eh, ye ke? mudah-mudahan nanti..

Tifa: garden? insha'Allah nak pegi nanti..hehe

mrsboan: tapi kebanyakan ok setakat ni..hehe

Nigina: a'ah, dia memang agak hujung skit ni

chugie: haaa? lor...ade jugak?

Farra: ni kat Sunway Pyramid dear.

Belle: uiihh,..hari tu Belle!

white rose: nak buat kat umah? hehe..ongkos banyak tu dik..

Liza: ye ke kak, boleh la tengok nanti..hehe

Lady: rasa tak nak keluar tau.hehe