Rabu, 4 Ogos 2010

Buat hal di Kluang

Kami jarang bawak Diha keluar makan, biasanya bungkus 'tapau' aje. Sebab Diha memang tak tahan duduk lama-lama kat kedai. Dia mesti akan buat hal.
Ayah dia buat loyar pulak letak Diha dekat signage tu..."Diha sampai Kluang hari ni,hehe"..hmm,...layan aje la.

Diha paling suka minum milo, tapi maknya tak suka, sebab ada ais, takut batuk.

Bila dapat milo, memang Diha akan berubah jadi baik punya..ini la umpan kami pada Diha..hehe..

Apa umpan korang pada anak/anak sedara?

16 ulasan:

ajjah berkata...

Diha.. Diha... Jangan naughty naughty okay

[-suziey-] berkata...

hahahaha sabo je la..bole plak terkonteng2 diha kt signboad tu..ekekek:p
aQeel pn suka air milo ais..umpan aQeel mcm2..tp kalu kt tpt mkn besenye kena bg dia pinggan,sudu n garfu..pastu ltk foods..ha dia suka la..klu jln2 harusla umpan lori..ekekekek:D

♥etiey erywan♥ berkata...

Bagi si kecik berjalan! confirm tak meragam... maklumlah baru bulan ni baru boleh kaki... leh jalan!

mamalieyna berkata...

hikhik..kena ada umpan eh, arif dpt biskut ok dah..^_^

fabulous.farah berkata...

senang diha umpan ngan air milo jer..kalo adik farah umpan ngan food jer. food sampai senyap la..xpernah makan kat sini kalo g ikea. makan kat ikea jer. food ok tak?

Eyriqazz berkata...

makin membesar dan comel diha...kami bagi alisya umpan susu...hik3...

Farra Dhelina berkata...

hihi klu sy umpan kan brg mainan @ pun kasi tgok upin ipin kat hp..settle! heee

SHAZA berkata...

kat kluang yer....

Mykhalish berkata...

heheh.. tp mmg xlrt kan bila dorg start wat perangai kat kedai mkn. nak telan mknan pun tersangkut2..huhu

Farah . 5577 berkata...

hehehe.. cute je diha.. :)
Nadhrah skrg dh ok boleh duduk diam time tgk mkn, tp bile dia abis mkn mulaa la berlari sana sini.. Aqilah mmg tak reti duk diam, xtau lg nak umpan apa..

isabelle berkata...

tgk gmbr last tu terasa mcm dah besar sgt si diha ni. sdgkan x la besar mana pun

white rose berkata...

hahaha...
pandai diha...nak minum yg sedap2 je...

anak2 buah sy jenis duk diam...
cume nak makan tu cerewet ckit...

Drama Mama berkata...

haaa i suka umpan milo ais gak! tapi hubby slalu tak kasik si kenit ni minum ais.

kitorang pun kalau makan luar, memang sabaaaaaaaaaaarrrr ja la ngn karenah si kenit nih! hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Liza berkata...

liza slalu bawak anak2 makan kat tempat yg ada games for kids, playground ke, ada coloring ke, camtu lah

Nia berkata...

Ajjah: naughty jugak yg da sukaaa...

Suziey: owh, aQeel boleh umpan lori ya! hehe..comel


♥etiey erywan♥: betul tu! bagi jalan..tapi, kekadang si kecik ni tak mau kita pegang tangan, nak bagi dia merayau sendiri..huhu

mamalieyna: alala,..comelnya Arif,..biskut aje,..setel!

Fab farah: kebanyakan budak suka makanan kan..hehe

Eyriqazz: Mesti bila bagi susu tu dia terus senyap kan?hehe,..sgt cute!

Farra: Wah,..i kena download kat hp ni

Shaza: iyer..:)

Mykhalish: uii,..malu lagi dkt org..huhu

Farah 5577: agaknya tengah umur diaorg kan,..byk tahap..hehe

Belle: uii,..tu yg risau skit ni Belle..takut dia tembun..hehe

whiterose: wah,..anak buah baik ni..untung!

Drama Mama: anak kita, memang byk uji kesabaran kan..haha

Liza: betul kan kak, kena distract diaorg ni.

cik puan akish berkata...

umpan yg terbaek:)