Ahad, 8 Ogos 2010

Birthday dia esok!

Source: Dizzy Dee

Esok (9hb Ogos) birthday En.Suami..
aku ada arrange satu surprise untuk dia. 
Lagi pun masa birthday aku, dia rajin nak buat surprise kan (rujuk entry ini)
Hari ni mungkin keluar makan kot, untuk birthday dia. Suami aku ni tak suka beria-ria celebrate birthday (elok le..hehe), dia kata tak payah beli apa2 pun.
Takpe, takpe,..tunggu surprise esok ya. Insha' Allah!

Ada idea menarik untuk buat 'surprise' pada orang yang sambut birthday tak? Kongsi sikit ya, boleh guna untuk tahun depan pulak..hehe..

15 ulasan:

Marina Fazzly berkata...

hahhaa...org dah tau ape surprise tu....surprisenye ialah......

tunggu esok jela...hehee...

simpan kan untuk org sikit....

hehehehe

Em's Family berkata...

buat tak tau sampai dia nak merajuk :D lepas tu ade surprise.. ahha

sall berkata...

happynbday tuk suami awak. sall cadangkan jam tangan.

Nia berkata...

Marina: hehe, kalau dia tak habiskan bagi kat kawan2 dia, insha' Allah ada la rezeki ko.

Mira: hmm,..dia takkan merajuk,..tu yg problem tu..haha

sall:oo,..ok jugak kan. dia memang dah bertahun2 pakai jam yg sekrg ni.

Wan berkata...

epy besday kasi suprise belanja kfc hehe

Hidayah Ismawi berkata...

Happy birthday to En Suami Nia

The best surprise is to plan the whole day with stuff he likes (even the one we don't like) - lesson from an old friend :)

Lady of Leisure berkata...

happy besday in advance to yr husband

Nia berkata...

Wan: aik,..mana tau nak g KFC ni? hehe

Hidayah: thank u dear!

Lady: Thank u to u too dear!

Nia berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ana berkata...

ana pernah buat surprise kt umah pakcik dia...ajak gi sana n dh siap pakat ngan pakcik dia tuk buat preparation kat sana. kdg2 x semestinya smbut berdua, smbut ngan org yg dia respect pun ok!

white rose berkata...

wah...bestnye...
sy xde idea sbb xpenah suprise kan sape2 nye busdey...

rasa2nya masa dah masuk tdo, akak bgun & g dapur...biar lampu gelap...pastu akak bawak kek dgn lilin bwak masuk bilik...

tadaaaaaaaaa...

Liza berkata...

liza suka buat surprise birthday, mmsg sronok, ada skali tu buat surprise for husband masa dia balik keje, kawan2 baik dia dgn all of our families both sides dah ada kat umah celebrate his birthday, i can see how happy he was that day...

Intan berkata...

Happy birthday to ur encik husband Nia!

Errr surprise ye...emmm...maybe leh "curi" dia bawak g bercuti secara tetiba :D

isabelle berkata...

my hub's bday is also around the corner... takde idea la nak bagi apa. waaaa

ibu WaWa berkata...

entahlah Nia. akak pun tak pernah buat surprise birthday kat suami.

rasanya apapun yang Nia buat untuk suami, adalah yang terbaik buatnya.

happy birthday buat suami Nia!