Ahad, 1 Ogos 2010

Apsal aku main benda ni? hisykk...

Aku tahu Lily dan Marina suka sangat main game ni kat Facebook. Tak tahu kenapa aku pergi masuk pulak game ni.

Lepas tu terbukak kedai bakeri pulak


uii,..siap boleh pilih resepi apa nak buat hari ni

malangnya aku tak cukup masa nak main game macam ni..kena jaga masa woo, kalau tak hasil masakan hangit nanti

13 ulasan:

white rose berkata...

haiyaaa...
sy xsuke main games dlm FB...

terlalu simple & mudah...
hahahaha

The Womanish berkata...

memang layan lah main game ni...sila lah layan...syok... :)

Gransazer berkata...

cam best je game ni..huhu~

Lady of Leisure berkata...

haha lady suka sangat mainan gini... yang jenis masak2.. yang sushi punya lady suka.. :D

Lelord berkata...

muahahahah lela main ni..jom arr join

Liza berkata...

liza mmg takkan start game kat FB, tgk kengkawan smua ketagih!

e.l.i.z.@ berkata...

hehehhe..eli pun dh stop main FV kejap..ralit la main games kt fb nih..tggu cuti sem br leh start balik :P

mama_umar_maryam berkata...

oh noo..thats y aku menjauhi game2 mcm ni,klu x ...

fabulous.farah berkata...

huhuhu..setakat ni farah try mengelak dari terjebak dengan game fb ni..sebab malas nak addicted. addicted ngan blog pon dah kronik. malas nak tambah ngan game kat fb pulak. hehe=p

mummy_ayu berkata...

ayu pun baru start main game nie..he he he..malas nak berkebun dah..

Nia berkata...

White Rose: uii,..nak game yg mencabar ye..hehe

The Womanish: wah,..ni mesti dah pro ni

Gransazer: mmg best, tapi kena komited..hehe

Lady: realitinya orgnya memang pandai masak pun..hehe

Lelord: uii,..mesti level dah byk nih..

Liza: mcm bisnes betul2 pun ada..hehe

Eliza: Tu la, sampai satu hari tu tak senang duduk sebab dia ada timer

Zeti: takut terpengaruh yek..haha

Fab Farah: hehe,..kita faham tu, nanti jadi addicted

Nia berkata...

Mummy ayu: dah banyak betul game2 perkebunan ni kan..hehe

h4ni3 berkata...

Nehi.. nehi..
addicted nanti, susah wooo
hehhee