Ahad, 29 Ogos 2010

Akhirnya buka puasa yang aku suka!

Dah masuk 18 Ramadhan, aku memang tak pernah demand untuk makan berbuka. Tapi semalam aku memang puas hati dengan makanan berbuka aku. Ini  dia
*
*
*
DOMINOS!!

Aku suka Aloha Chicken, En.Suami suka Tuna Temptation, persamaan kami dua-dua pun ada nenas

Close up Aloha Chicken, tapi tak cukup best macam Farra Dhelina punya..haha

Apa juadah berbuka puasa korang yang paling ideal?

12 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

wah menariknya menu berbuka nia!!! nak jugk laaaa

Farra Dhelina berkata...

hahahaha..ala sama jgk tu niaaa..

mama zharfan berkata...

apa2 pun ok..
tp my hubby kata best bukak puasa kat KFC (halal) kat UK ni :) so far baru sekali bukak puasa kat KFC :)

Wan berkata...

sedappppp

ibu WaWa berkata...

bestnya Nia.
Kat tempat akak ni tak de Domino Pizza. Tapi akak pernah rasa masa kat Mines Serdang. Memang sedap, lebih nipis dan rangup.

ana berkata...

wah bestnyer...ana belum pernah berbuka kat luar lagi. selalu masak jer...best gak sesekali berbuka main order jer...

Kie-yu berkata...

brape total RM ni sis?
mcm sedap je
hehe
teringin jugak laaa

psst..tutorial iklan kie-yu dah buat
cekidout yep! :)

white rose berkata...

argggghhhhhhhhh...mencikk!!!...
nak dominos gak...

bila akak nak blanje sy ni...

sy makan je ape yg ade didpn mate...

Lady of Leisure berkata...

yg paling ideal? hehe semestinya nasik..
:D

melayuangkat berkata...

Salam ibu Diha,

Dominos ini kadang kadang PENYELAMAT. Tetamu datang malas nak masak order sahaja Dominos dan dia orang pun suka!!!!

Nia berkata...

Farra: bleh je try Farra,..order2 aje..hehe

mama Zharfan: mujur juga ada yg halal kan.

Wan: menjilat jari

Kak Wa: saya pun nasib baik baru bukak yg dkt rumah ni, kalau tak, mmg takde delivery kak,..jauh..

ana: ni utk org malas mcm saya ni ana..hehe

Kie Yu: Bawah RM60, akak lupa dah exact amound dia..huhu

white rose: ala,..raya nanti ko dtg umah akak, kira belanja makan jgk tu..hehe. tapi bukan dominos la dik.

Lady: hehe...betul..betul

melayuangkat: tapi family saya, saya sorang je suka dominos, yg lain suka pizza hut makcik..huhu

m4ruk0 berkata...

nikmat nikmat! ;)