Jumaat, 2 Julai 2010

Tergugat ni!

**Aku kat Pulau Perhentian sekarang, insya Allah aku akan balas semua komen. Setahu aku, aku tak gagal lagi visit balik blog orang yang bagi komen setakat ni. Cuma kadar aku agak lambat. Tapi, tak lebih seminggu rasanya. Insya Allah!

Aku dah lama nak share gambar-gambar coklat ni. Rasa tergugat aje bila tengok. Aku dapat dari email.

Bunga ros perisa coklat



Aku suka betul kalau tengok coklat cair dengan basah macam tu. Lupa sekejap berat badan aku yang meningkat dengan konsisten ni..haha..

Korang suka makan coklat? Suka? Tak? Kenapa?

12 ulasan:

my.mastura berkata...

aaaaaaaaaaaaaaaaa..sedap nyer!!!!!!

pepagi dh meleleh air liur nih!

saya pon suka yg coklat bsah2..huhuhu..tp, bila beli kt kedai2, alamak! kecewa I!

nigina berkata...

ni mmg dah tergugat sangat-sangat nie

Kazaztan Team berkata...

suka...nak ye kalau ada kacang kat dlm tu...

ummi sofiyyah berkata...

salam kenal,

cantiknyer bunga ros coklat tu...mesti sayang nak makan...!

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

ihihi..pnh dpt nih dr BF..kijm giler..bg gmbo je..hahhaha..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku suka gak mkn coklat..hantu coklat ok :)

kak mas berkata...

pergh... kek coklat terutamanya adalah kegemaranku. lupa daratan sekejap kalau dpt mkn kek coklat moist..

fabulous.farah berkata...

saya nak coklat bunga ros dalam air susu tu. mau~~~

Hidayah Ismawi berkata...

sellaunya takde lah hantu coklat .. tapi kekadang kalau dah ter-start takleh stop :)

Sumijelly berkata...

wah ko..sedapnya..
aku peminat coklat...muahaha

Sumijelly.com

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

saya pencinta coklat

Farah Y berkata...

Oh tidak! I want!!
Buat hantara pun cantik eh. Hm.