Isnin, 12 Julai 2010

'Review' Produk : Tie Rack Scarf

Aku dah dapat tie-rack yang aku menang dari blog Azzah.

Ini dari jenis oblong (ala-ala shawl gitu, cuma tak selebar shawl)


Ini label tie rack, London tuuuu...tapi ade je jual kat sini..hehe

Macam ni la lebar oblong tie-rack ni.
Aku dah cuba gayakan, ok juga rupanya. Tapi tak dapat la nak tunjuk gambar sebab aku pakai baju kelawar masa try..hehe.

Pada awalnya aku yakin sangat kain tudung ni akan tertarik dekat brooch, sebab kainnya agak nipis. Tapi, sebenarnya tak. Aku dah try banyak kali, dan tak tersekat pada brooch pun. Cara aku pakai dengan gunakan inner (macam pakai 'shawl' juga). Eh, ok jugak rupanya. Tapi, agak mencabar nak tutup bahagian belakang tu, kena hati-hati takut nampak leher. Setakat ni aku masih tak berjaya lagi, tapi aku tengok Azzah pakai ok jek.

Berminat dengan tie-rack? Boleh try pergi tie-rack online.

Ada sesiapa tau macam mana nak gayakan tie rack oblong? 
Aku tak reti2 ni.

8 ulasan:

[-suziey-] berkata...

erkkk kalu jenis mcm shawl ni ape lagi..lilit je la..ekkek;D

Kie-yu berkata...

wah!
jauh tu import
pestime dgr psl tie rack ni~

fabulous.farah berkata...

farah malas nak bershawl2 ni.hahaha

mamalieyna berkata...

tak reti...! hehe..

Farah Y berkata...

Quality tie rack mmg bagus! Kalau Kak Nia cari kat Youtube pun ada cara-cara nak berhias dengan material ni.

mamamiera berkata...

anda di tag,
sile ke blog sy okies

DrSinga berkata...

hahaha...
wa pakai sarung punya je...
no belit2..no pin2..no gosok2..

DrSinga berkata...

tertinggal...
:)
beger oblong wa tau!!
sedap!!