Jumaat, 23 Julai 2010

Maaf Dari Aku

Aku tak sempat nak preparekan hadiah ni lebih awal. Jadi maaf dari aku untuk semua pemenang Baby & Me Giveaway!

Insha' Allah akan dipos esok! Aku dah siapkan. Pakai bubble wrap lagi, beria sungguh..haha..

Next project, hadiah contest macam mana yang paling menarik hati korang untuk join contest tu? walaupun kena buat entry dan sebagainya? Kongsi2 ya, untuk panduan kita bersama..hehe. Mana la tau, ada rezeki aku nak buat contest lagi.

12 ulasan:

mamalieyna berkata...

ooh ruginye tak join ari tu...huhu.. herm...kalau eina suka hadiah like cenderamata gitu..yg boleh dibuat kenangan..like..apa eh...hehe..apa2 je..depands on contest or giveaway mcmana kita nak buat..

Kancilbiru berkata...

wow syiokkkkkkkkkkkk!!

white rose berkata...

pergghhh...
rajin tul akak ni...

buat contest lain lagi...


CHAIIYOOOKK!!!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

hadiah yang lumayan tapi kena buat entry simple ajer..hikss

[-suziey-] berkata...

kt suka yg usefull..lg best kalu holiday..hahahaa

Hidayah Ismawi berkata...

I guess the simplest one is cash (bank-in).. vouchers are simple too (takyah bubble-wrap..rajinnya hehe)..plus the winners get to choose what they want to spend it on.. but I have to say..winning something (I mean an actual 'thing') is probably more fun and exciting.. I love parcels :)

Can't wait to hold my next contest too

MY LATEST ENTRY: I hate Middle Lane Hoggers

mama_umar_maryam berkata...

hehe,klu tnye zt suke kontes yg simple,just like wat uve done b4 nia,klu psl adiah plak,voucer shopping ke,$$ ke..hahaha

Kie-yu berkata...

contest ada entri tak kesah tp yang tag-tag tu xde pun xpe :D

Lady of Leisure berkata...

kemasnya bungkusan..
:)

ajjah berkata...

hadiah cam iPod ke.. hehe i rasa nak buat GA n kasi iPod. tapi kena tunggu duit lebih sket insha Allah

Bella berkata...

wahhh rajinnya nia packing ni semua.. hmm saya pun nak buat contest la soon.. :) sempena birthday tak lama lagi ni.. hhehe

Nia berkata...

mamalieyna: takpe, insha'Allah ada rezeki saya buat contest lagi ya

kancilbiru: ha, nanti tunggu Niza punya sampai ya

whiterose: actualy yg envelope kecik2 tu memang dah ade bubble wrap kat dlm dia...hehe..takde la rajin jadinya

ellis: uiii,..lumayan? mcm perfume gitu ye?

Suziey: mcm contest Suziey buat, best kan, holiday package lagi.

Hidayah: haha,..yg i bubble wrap envelope besar 3 tu aje, itu pun takde la kemas sgt..hehe

Zeti: tu la, contest mcm ni untuk2 mummy2 yang bz tapi nak masuk contest..hehe

Kie-yu: susah sikit bila kena tag ni, ada sekali akak tag kawan tu, dia memang suka contest, dia kata akak org ke 4 tag dia..hehe

Lady: envelope aje tu yang

ajjah: i-pod!!!ala,...teringinnya!!

Bella: ha, birthday bila? nak join la!hehe