Rabu, 7 Julai 2010

Komen blogspot hilang?!

Aku terbaca dari blog Ayu pasal komen hilang.
 Ingatkan sekejap aje, rupanya ada lagi. 
Kat blog aku ni pun banyak yang hilang. 
Aku bukan suka-suka nak kembang hidung tengok komen banyak, cuma kesian pada kawan-kawan yang dah tinggalkan komen dekat sini. 
Bukan mudah mereka nak cari masa untuk baca aku penulisan aku yang tak seberapa ni dan tinggalkan komen.

Pada kawan-kawan yang dah terhilang komennya dari sini, maaf banyak2, kesilapan teknikal dari blogspot yang tak dapat dielakkan.

4 ulasan:

DrSinga berkata...

testingggg.....
(hari ni dok ngetest je...penat taip komen smlm..hilangggg...)

Hanz berkata...

Nia, betul..smalam ada 2 komen, me takleh publish..cepat2 me undo moderate comment tu so appear hari ni. Pastu moderate balik...temporary becoz of giveaway

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

test!!
rasanya hari ni dah ok kot..

Sumijelly berkata...

cis,....padan la aku nya komen x muncul... muahaha....

mcm mana nak muncul..dh aku x komen...hahahaha

testing..testing..ada kuar x???


Sumijelly.com