Jumaat, 2 Julai 2010

Itu sangat sweet!

Aku pelik bila ada seorang perempuan call aku semalam pukul 3 petang suruh ambik bunga. Aku macam, eh..seumur hidup aku tak pernah-pernah ada orang hantar bunga?


Rupa-rupanya orang yang hantar bunga tu dah gaduh dengan guard dekat ofis aku. Diaorg nak masuk hantar bunga aje, tak nak ikut prosedur kena isi form semua. Tu yang aku kena turun ambik sendiri sudahnya..tapi, aku tak kisah pun.


Rupanya bunga tu dari En.Suami. Alalala,..sejak bila pulak la dia pandai nak buat surprise ni. Selama ni kitaorg brutal aje, takde bunga, takde surprise. Tetiba je lepas 3 tahun kawin ni. hehe..

Thank u dear!! Ini sangat sweet!!

*auto-published entry

19 ulasan:

Farah berkata...

ekekeke..memang sangat sweet..mesti senyum je memanjang ni.

HaniCheLat berkata...

Oh. so sweet. happy birthday Nia.

Sidratul Muntaha berkata...

samalah mcm aku.dah 3 thun kwin bru dpt bunga!!
ahaha..
pun sama mcm ko.
24jam asyik nak wrestling jer.
janji bahagia..
wah - wah..
simpan n n enjoy..
jgn dibuat sayur.
hihihiihih.
gurau jer.

Sidratul Muntaha berkata...

nia..
aku boleh bygkna ler masa ko tgh n3 ni..
ko tgh sengih smpai ke telinga!!
hihiihh.

Kie-yu berkata...

sangat

sangat

sangat

SWEET!!

mcm cite kt dlm tiwi la

i loike ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

alahai..so romantic..
ayu dah pernah ader pengalaman dapat bunga kat rumah n office..memang terkejut giler sebab bagi in advance..

nigina berkata...

ala sweetnye... harap2 nanti kita pun akan dpt macam tu dari hubby hehehhee

Farah . 5577 berkata...

sweetnye! mesti senyum sampai ketelinga time dpt tu...
dlm hati ada taman.. :D

ummi sofiyyah berkata...

salam kenal,
soooo sweet...tahniah..

chugie berkata...

wah.. so sweet nia. Syoknye dpt bunga dr hubby!

h4ni3 berkata...

ok la tu 3 tahun. me 5 tahun baru satu kali dpt bunga time anniversary ari tu. hahaha

hepi belated birthday dear! :)

h4ni3 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
firahadifa berkata...

mmg sweet sgt!!

Hidayah Ismawi berkata...

ahaha.. nasib tukang deliver bunga yg bergaduh dgn pakcik guard bukan tukang terima bunga...

very sweet of ur hubby to send you flowers..

Nurzairul Isma berkata...

waa so sweet.. best nye dpt surprise... kite sukeeee.....

fabulous.farah berkata...

fresh flower!!!

sangat best..jeles.haha

white rose berkata...

fewwwwiitt...

leh mintak sekuntum...

psstt...ntah2 kan...
upppsss...

~lalalalala... :p

mrsdjones berkata...

awww.. so sweet lah the two of u! sekali sekala surprise mcm ni best kan? :D Kalau selalu sgt membazir pulak, bunga tu cepat layu. hehe

mrsboan berkata...

wow!sweet sgt...kami pon brutal gitu...no flower-flower...tapi teringin gak...hahaha...my mr.suami kata..."konvo je boleh dpt bunga"..alamak kena sambung blaja lagi daa...