Jumaat, 30 Julai 2010

Baju Tido Berdonut

Siapa suka makan donut? Diha suka!
Source : Big Apple

Baju gambar donut? Diha suka juga!

Aku dapat baju tido Diha ni hari Selasa. Beli dekat sini.

Harganya berpatutan RM30. Asyik belikan baju tido Diha kat Giant aje, sekali sekala nak belikan dia baju tido special sikit.


Pertama kali pakai, Diha kekaguman!


Tengok jarak dekat gambar donutnya

Lepas tu dah mula posing macam-macam gaya

Muka puas hati sebab dapat baju tido berdonut.

Berminat? Boleh tengok dekat Little Mama Love Boutique! Lepas tu boleh buat pijama party ya! Hehe!

Watermark aku yang guna badge tu, hasil tutorial, credit to Ajjah!

aJJah

Nak tanya, kalau anak dah umur 2 tahun macam Diha ni, sesuai tak tido pakai baju lengan pendek? Aku pernah try masa dia setahun dulu, perut dia kembung. 

16 ulasan:

Nigina berkata...

eeee cantiknya macam nak makan .. hehehhehe..Diha mesti suka kan...

Sumijelly berkata...

aku bayangkan ada donut la baju dia...hehehe...ghupanya print gmbr donut..

better pakai baju lengan panjang..sbb mlm kan sejuk..

tp anak sumi so far pakai lengan pendek ok jer... tgk hari gak..bukan setiap hari...

try la dulu..hehehe...

Sumijelly.com

fabulous.farah berkata...

heee..diha pon sengeh jer boleh pakai baju donut..sweet baju tido.

Sidratul Muntaha berkata...

iktu budak jugak..
zahraa' ni baru 3 bulan
malam tido pakai lenagn pendek jer.
yg penting..
minyak telon ker yuyi ker mesti stndby.

Mykhalish berkata...

wahhh sgt omeyy la diha pakai bj donut.. rs nak geget je donut kat suar tuh. hehehe...

hmm ila ada gak tpkr nak pakaikan aqil lengan pendek. tp tkt plak sejukk ms mlm2. dah la x berselimut. heheh..

ajjah berkata...

alalala diha got a sweet smile.. :)

Farra Dhelina berkata...

depends pada bby nia..ada bby yg ok pkai bj tak berlengan..ada bby tu..siap kena pkai stokin tiap kali tdo mlm..

wah ada gak ek tutorial nk wat watermrk! pndai la tu nia..

nak cuba gak lah..

thnx 4 the info nia! ;-)

[-suziey-] berkata...

waa comelnye baju tido..nice..sukanya donut..ni kalu aQeel xleh pakai..maunya melalak nk eat donut..adeiii..

emm kita dr aQeel setahun lebih dh mula tido pakai baju lengan pendek..depends on weather n condition..kalu dlm econ lenagn pnajang..kalu kipas bese n xsejuk pakai lengna pendek je..ha tp suar kena pnajang..sbb kalu kembung tu besenye masuk angin ikt kaki..sejuk

Nur Areefah berkata...

apa kne mngena lengan pendek n perut kembung ek?
( sorry tak ada anak lg, tu tak tahu ) XD

tp nak tahu.. :p

Gransazer berkata...

comel!HUHU

Kie-yu berkata...

comel diha pakai pijama donut
ngap donut die
hehehe :D

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku selamba ajer pakaikan dia baju lengan pendek.ok ajer.mungkin atas budak kot.

nak exchange badge,kalo aku punya copy ajer coding kat sidebar tu :)

mama_umar_maryam berkata...

hehe nia, zt jual jugak bbgap pjmas ni ;)..
tang lengan pendek tu,maryam yg 7 bln ni pon dah pki lengan pendek time tdo,huhu..agaknye nia jenis cpt masuk angin kot ye..bilik ekon tp kitorg x psg kuat lah..budak2 ni cpt berpeloh

Lady of Leisure berkata...

untuk orang dewasa ada tak baju tido donut nih?> hehe

Nia berkata...

Nigina: Dia memang suka pun, tersengih aje.

Sumi: Tu la, minah kecik ni tak boleh kena angin skit, kembung jek.

Fab Farah: Senang kalau nak pegi tido umah mertua, lawa skit baju..hehe

Sidratul Muntaha:uii,.minyak telon penting tuh!!

Mykhalish: hehe,..comey kan seluar tu...donat banyak2

Ajjah: Like the mummy laaaa!!

Farra: ur welcome dear!!

uziey: owh,..betuk jugak ya? seluar yg kritikal kan.

Areefah:Takut masuk angin syg

Gransazer:mcm mak dia!!hehe

Kie Yu: Donut Diha tuh!!hehe

Ellis: budak lain2 kan! aku dah letak dah badge ko!hehe

Zeti: ehh,..ada jual jgk? mesti mau tgk nih!!

Lady: eh, i pun terfikirkan benda yg sama masa 1st time tgk..haha

mrsboan berkata...

berminat? ye...berminat tgk Diha..hehe..dan baju itu juga...yummy2...