Selasa, 27 Julai 2010

Aku ni betul ke tak?

Aku perasan aku ni ceria orangnya (iye aku memang minah perasan)
Aku ingat aku ok aje kalau ada masalah, boleh lupakan masalah dengan lawak/ loyar buruk aku
Tapi, rupanya takde la 'happy go lucky' sangat pun aku
Hari ni mood aku ke macam ape ntah
Buat apa pun macam tak de mood
Masa kerja, aku tak dapat perform langsung hari ni
Dekat rumah, Diha pulak jatuh tadi
Baru tadi aku dapat tau satu lagi berita tak best
Aku bukan orang paling malang di dunia, aku tau itu
Tapi mood aku tak tau pegi mana dah

Ini ada trainer bagi tadi, dia nak suruh aku buat tangkal ke ape? Hehe..isk, aku tak percaya benda2 tu..

Macam mana nak bagi mood datang balik? 

17 ulasan:

Nordiana Nordin berkata...

sabarlah..hidup tak sentiasanya indah yang penting kita kena percaya setiap kesukaran disertai kemudahan..dan allah tidak menguji hambanya diluar kemampuannya..

Marina Fazzly berkata...

sbb org x de dgn akak la yg membuat kan akak xde mood....huhuhu

fabulous.farah berkata...

biasa nya farah biar je sampai mood tu datang balik. time tak de mood tu mulalah nak cari mangsa. not good actually. hehe

fabulous.farah berkata...

macam dah komen, tapi ade problem kut.huhuh..erm..kalo farah biar je dulu. lama2 mood tu datang sendiri. tapi yang tak bagusnya, masa mood xok tu ade possibility nak cari mangsa and akan menyesal di kemudian hari. huhu

isabelle berkata...

apa lagi? bloghopping la ubatnye

Lady of Leisure berkata...

mood kadang2 mmg cenggini, take yr time to heal..
:)

Kancilbiru berkata...

nia, dah dapat hadiah tu..thank you so much....sungguh tak sabar nk nerai..:P

Farra Dhelina berkata...

apa kata nia tgok video2 lawak ke..hehe kasi up blk mood tu..bia happy!!! yeay! ;-)

Kie-yu berkata...

tgk video lawak :D

try la sis~

bce belog lawak kegemaran kie-yu pun ok gak

best! mesti mood dtg balik punye

mama_umar_maryam berkata...

hehehe,same kite nia,igtkan diri itu terlalu kuat,blh senyum slalu,tp tidakk..bile down time akulah yg plg kuat melalak

Farah Y berkata...

Kesiannya Diha jatuh, dia ok tak? Harap-harap nothing serious.

Farah tak pernah jumpa akak lagi, tapi so far through blogging akak nampak macam seorang yang ceria. Fun to be with :)

Just think positive dan sentiasa sangka baik dengan Allah. InshaAllah semuanya dipermudahkan.

nurmieliasyaza berkata...

betul la tu...

Liza berkata...

it's one of those days, ada hari kita happy, ada hari kita sedih. don't worry. it'll pass Insyallah

Nia berkata...

Diana: sobs,..thanks Diana

Marina: cit,..ko ni segalanya la ye? hahaha

Fab Farah: haaaa,..sama la pulak kita. kesian org yg jadi mangsa kita tu kan.huhu

Belle: tu kaedah efektif utk org mcm kita Belle, haha!

Lady: lagi pulak pompuan kan..mood swing..huhu

Niza: sampai dah? syukur alhamdulillah!!

Farra: a'ah kan, cari kat youtube ok jgk!

Kie-yu: wah, ni blog jokes ke? nanti akak tgk ya dear.

zeti: tu la,..kita rasa dah habis brutal, tapi rupanya dlm ati ada taman..huhu

Farah Y : Diha ok, cuma maknya kena bebel dengan opah Diha. Akak tak tau la nak kata akak ni ceria ke tak, (krg masuk bakul angkat sendiri..hehe). Tapi akak memang banyak gelak!

Azmi: ape yg betul tu?

Liza: time heals everything kan kak.

Ain berkata...

hadapi setiap masalah dengan tenang, apa sekalipun ketentuanNya, bila kita redha insyaAllah kita takkan tertekan....

selalunya kalau fikiran kusut atau stress ain suka pandang wajah atau gambar anak2....

boleh la jugak mengubat jiwa yang luka....

DrSinga berkata...

apa tu?!!
tangkal cina?

Nia berkata...

Ain: tengok muka anak2 rasa cure aje hati ni kan..hehe

DrSinga: tu la,..konpius jugak nih..mcm tangkal kan..haha