Selasa, 6 Julai 2010

Aku dan Donashi

Dah try Donashi dari Big Apple?
Donashi ni adalah donut yang dibuat menyerupai sushi. Tapi, bahan-bahannya langsung tak serupa dengan sushi, sebaliknya serupa bahan-bahan donut.

Aku rasa Donashi ni sangat comel. Rasanya sama macam donut biasa jugak, cuma saiz aje berbeza. Kecik sikit. OK la untuk aku, sebab aku selalu tak dapat nak habiskan donut dia. Besar sangat untuk aku.

Aku beli 18 biji= RM23. Memang buat masa sekarang, pembelian minimum adalah 18 biji.

Dah try Donashi?

16 ulasan:

fabulous.farah berkata...

bilommmm..dah lama kut tak makan donut.huhu

Nurzairul Isma berkata...

comel nye donashi....

♥etiey erywan♥ berkata...

belom cba........... cm mnarik jerk!

Adlina Husaini berkata...

hehe hari tu tengok donashi ni kat ba alamanda..

tapi ina tak beli..tak cukup utk tekakku ina wahhhhhhhh pengakuan berani mati kehkehkeh

mama_umar_maryam berkata...

kiut,nmpk sedap utk dikunyah2, rupe sushi rase donut, kreatiflah BA ni

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

belum try lagi

Hidayah Ismawi berkata...

Nia! you should have upgraded to the 28 pieces ..hehe..nanti dpt chocolate dipping sauce.. I really liked it coz it was so cute.. and dptlah merasa mcm makan sushi sbb I ni tak makan sushi

MY LATEST ENTRY: Never go to a Pasar Malam when hungry

Hanz berkata...

Nyum, nyum..cantik sangat sampai sayang nak makan.

mariaariffbaby.com berkata...

heheheh.
kita if p Big Appple..tempting sangat ngan Donut Durian dia..
so sedap!

Cikgu ILi berkata...

Nia,
Oooo baru saya tau rupanya bentuk je macam Sushi..tibe-tibe rasa ngidam padahal takde pun preggy.

Nadiah Sidek berkata...

kena balik malaysia dulu la baru dpt cuba..huhu..

melayuangkat berkata...

Salam Nia,

Wah berwarna-warni betul...kalau slim macam kamu ni makan tak pe lah..

Tak dapat bayangkan banyaknya calories donut-donut ni. Sekali sekala tak pelah kot..

Liza berkata...

looks so sedap, dah lama tak gi big apple

Farah . 5577 berkata...

nampak sedap.. :D
yums.. terliur lak mlm2 ni.. hahaha

Anna Da Lady berkata...

Salam...nampak very colorful...tapi, banyakla 18 biji tu..hehe...

Hidayah Ismawi berkata...

Nia dijemput amek award kat sini ye

MY LATEST ENTRY: My blog was reviewed!