Selasa, 22 Jun 2010

Zoo Bergerak

Masa zaman belajar dulu, selalu nampak kereta (terutamanya kereta perempuan) dengan banyak-banyak soft toys. Kawan-kawan aku gelarkan zoo bergerak. 

Baru-baru ni, aku ternampak pulak kereta yang ala-ala jugak. Tapi tak boleh jadi zoo, sebab tak banyak sangat soft-toys nya.

Tu diaaa...3 anak ayam dan sekor lady bird


Kotak tisu yang comel

Tau tak kat mana nak cari kotak tisu macam tu, alahai,..berkenannya..

17 ulasan:

fabulous.farah berkata...

farah tak suka...ade tisu jer dalam kete/...huhu

Kazaztan Team berkata...

kalu ikutkan merbahaya..krn perompak ke penculik ke kenal tu kereta wanita...

my.mastura berkata...

setuju!

org kata, kalau boleh jgn nampakkan sgt yg keter mita tu, keter pompuan..nnt org yg jahat boleh aim, tau sgt tu keter pompuan..

Lady of Leisure berkata...

hehe kotak tisu tu comel kan, nampak macam beli dari kedai cendramata barangan jepun sebab ada tulisan jepun..

nigina berkata...

huhuhu.. kawan saya lagi cun.. dia letak keretapi yang vitagen tu .. cantik sangat...

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

ayu tak suka ader benda2 tambahan dalam keta...nampak serabut..ekekke..padan ngan kotak tisu ngan smart tag jer..

chugie berkata...

pernah tengok kotak tisu camtu lah.. kalau x salah kat stall2 kecik yg ada kat OU..

chekna berkata...

kotak tisu tu mmg cute.. tengok tulisan cam made in korea je..

Farah Y berkata...

Pernah sekali tu farah tengok penuh cermin belakang kereta orang tu gantung plush toys. Sampai tak nampak kot view belakang. Bahaya, bahaya.

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku punya kota tisu ropol2..beli ms br kawen dulu.laki aku dah bengang dah, dia ckp , dah bertukar jantina kereta dia...huhuhu

mama_umar_maryam berkata...

kdg nmpk kiut kete2 tuh..kdg rase mcm semak aje..hihihi, kete zety penuh dgn toys anak2 je, dari otomen sampai ke teether ;p

Marina Fazzly berkata...

hehehe...org ade mesin jait...hehehehe

Lily berkata...

keta sapa akak ambik ni

mama zharfan berkata...

kat msia kan bahaya everywhere..better tak deco keta nampak obvious sgt keta pompuan kan..

Intan berkata...

My hubby tak suka kotak tisu yg gegirl look so letak kotak tisu kosong aje...hee hee :D

isabelle berkata...

kotak tisu cenggitu musti ada jual kat kedai2 sovenir mcm living cabin or S&J

ravishingpeacock berkata...

ingtkan ape yg zoo bgerak tu hehe