Ahad, 13 Jun 2010

Uii,..aku pun nak buat contest

Dah berbulan-bulan aku merancang nak buat contest. Tapi, tak nak bertembung dengan member-member lain yang buat contest jugak (macam nak buat kenduri kahwin pulak tak nak bertembung..hehe). Tapi, tak pe la, aku buat jugak la bulan ni. Insya Allah malam ni aku update contest aku ni..hehe..


Nak tanya, apa kriteria-kriteria contest yang korang suka join? 

12 ulasan:

fabulous.farah berkata...

kalo hadiah best..hehe..xsemestinya mahal. tapi berguna=p

Wan Anie berkata...

syarat yg senang

Hidayah Ismawi berkata...

Yeay! Nak join! I like contests that don't have too many conditions.. (like mine..hehe) .. kalau nak kena follow sampai 5 ++ blog , pastu kena jadi fan kat FB lagi pastu kena jadi pengomen tegar lagi..letih2..

plus I like writing a short entry and maybe giving a photo..

kalau cabutan bertuah jer..mcm terlalu bergantung pada nasib.. no skill factor

plus ..hadiah gempak mmg best .. tapi kalau mcm kita nyer.. yg termampu pun takpe.. :)

Kancilbiru berkata...

nak yang senang2 jer syarat dia....tak mau la syarat kena panjang berjela...nak kena copy image letak kat blog la...tu jer...hehe

mama zharfan berkata...

apa2 contest pun ok :)
lucky draw / pic based / creative entry..tu antara 3 modes yg famous lah :)

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

bestnya!
yeah....nak join contest Nia!yeah!

firahadifa berkata...

mudah ! muhehehe

Mommyyus berkata...

wa..nak masuk. contest ape2 pun xpe...ok je

mamalieyna berkata...

hoho..bulan ni kita bz la..byk gk contest takdan nak join..huhu..

kalau kita suka contest psl anak2..^_^..syok layan aksi2 comel ..

sirna berkata...

yang tak byk syarat dan hadiah best!

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

suka yg submit gambar, then ader panel juri nilat...LANGSUNG TAK SUKA MR RANDOM...

isabelle berkata...

i x suka yg kena buat link/follower segala.tapi kalo mcm u yg mmg i dah follow, xpe la.hehe