Jumaat, 11 Jun 2010

Tudung murah, setiap hari harga maut

Aku pergi cari tudung dekat Desa Murni hari ni. Selalu nampak iklan kat suratkhabar, tudung murah-murah. Memang la murah. Tak sampai RM20 pun tudungnya. Tapi, jangan la mengharapkan kualiti macam Ariani, Fareeda, Sri Ratu atau Hajaba pulak. Kena pandai pilih tudung ni.
Ada sale hari ni. Aku tengok banyak yang 'awning' nya dah patah.
Aku saja bulatkan gambar pekerja dia, sebab salah sorang tu pandang 'slack' dekat aku bila aku tanya. Tak tau pulak kalau dia terkejut dengar 'slang' aku tak macam orang Terengganu ke.


Ha, ini la tag line dia..."setiap hari, harga maut"..pergh!

                                               Ini tudung yang aku beli...hmm...boleh la kot.

          Tolong suggest kat aku kat mana ada jual tudung murah?

16 ulasan:

Wan Anie berkata...

walaupun saya org terengganu tapi tak tahu pulak pasal tudung murah kat desa murni ni....

yerlah kalu balik kejap2 jer, mana sempat nak jalan2, pegi pasar kat rumah tu jer.... hihi

Adlina Husaini berkata...

wah tagline mantap! hehe

jemput la jengok2 hijab parlour eh..selain shawl and syria, ina akan upload tudung awning ni tak lama lagi.harga?? hehe..mesti rasa nak beli semua

*wah ina ni, sempat lagi nak pomot!!

fabulous.farah berkata...

cantik gak tudung die murah pon..huhuhu

Kancilbiru berkata...

harga maut? wah boleh meninggal sebab berebut tudung kot...hehe. btw,sy pun baru beli tudung. tp tak la maut...cuma pokai ja..hehe

chekna berkata...

dah lama xpegi beli tudung kat kedai.. biasanya beli kat ofis je.. boleh bawak balik testing & posing puas2.. hehehhehe... tp skg ni supplier dah resign plak, kena start beli kat luar la jugak pasnih..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku belum sampai lagi sana. FYI, Desa Murni ni, pemilik dia ayah boz lama aku masa kerja kat paka dulu.hehehe.

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

wow..shopping di ganu deh...

isabelle berkata...

u suka yg jenis mcmana?
dah byk i jumpa yg murah2 ni.
dah try p stadium pagi ahad?

momguess berkata...

cantik...

Mommyyus berkata...

"Setiap hari..harge maut"...dasyat betul tag line dia..kat mane ni? Terengganu?

E.L.I.Z.A berkata...

ouhh org ganu ke? hmmm eli skang ni pun jarang beli tudung ber-awning nih..dulu kemain beli ariani..tp tu la, rs membazir beli tudung mahal..kita nk pakai yg macam²..kalu beli byk lai, kopak la duit ..so bg eli, sgt la ok beli yg murah² ni je..boleh beli 10 lai heheh

Farah Y berkata...

Huaa! Dah lama tak shopping tudung! Last time farah pusing-pusing kat Jalan TAR. Puas juga la. Cuma kena layan sesak sikit. Huhu.

Liza berkata...

baru borong tudung kat jln tunku abdul rahman tadik, harus dah kopak nie

Em's Family berkata...

huhu jauh sangat gambo makcik tu, tak nampak pun..hehehe

en_me berkata...

dendam kat pekerja ittewww .. ehehe

en_me berkata...

patah awningnyerr kanns.. ehehe