Selasa, 15 Jun 2010

Saya budak baru belajar, tolong jangan ambil galah!

Nak join Baby & Me Giveaway? Klik kat badge ni 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Nak mintak tolong sangat-sangat. Ada tak sesiapa tahu macam mana nak buat ni


Dolly and coding from : Farah (5577 studio)

Nak buat untuk image, siap ada coding dalam scroll box tu? Macam mana nak buat ya?

7 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

mcm belog eliss buat kat sidebar..
caranya :-
http://www.elissmie.com/2009/11/hari-ini-makan-domino.html

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

eliss dah email coding tu kat email nia.copy paste ajer kat sidebar :)

Nia berkata...

thanks dear!! sobs..

[-suziey-] berkata...

erkk camno tu..hehe

isabelle berkata...

hamba ni buah cempedak dalam koleh..
xboleh diharap, lagi hampeh.

Nia berkata...

Suziey dgn Belle,

nanti kita letak kat sini yek..hehe

Farah Y berkata...

Kak Nia dah jumpa solution eh? Kalau belum lagi, email farah eh. I might be able to help inshaAllah.