Khamis, 24 Jun 2010

Persamaan aku dan Erra Fazira

Aku baru perasan (atau 'terperasan'), aku ni ada banyak jugak persamaan dengan Erra Fazira. Antaranya:

1) Tema Kenduri Aqiqah Anak Kami
Pink dan Putih

Source : Mediamalaya

2) Anak 
Anak pertama kami sama-sama perempuan (hehe,..bleh kira ke?)


3) Modelling
Erra memang berbakat jadi model

Source : intro2u

Aku pulak berangan tak sudah nak jadi model

4) Kampung Suami
Suami kami sama-sama kampung di Terengganu
Source : Here

5) Yusry
Erra pernah berkahwin dengan Yusry KRU, tapi jodohnya tak panjang
Source : nyamanhijau

Aku, pernah minat dengan Yusry KRU. Duluuuuuuuu masa zaman sekolah..hehe

6) Spek suami
Suami kami sama-sama pakai spek.. Engku Emran dengan Engku Zam..(nasib baik suami aku takde Engku, kalau tak ade la satu lagi sama,..haha)


Macam mana? Rasa banyak persamaan tak? 
Ke respond korang macam suami aku? 
Dia angkat kening dan pandang pelik kat aku...hehe..pelik ke?

28 ulasan:

chugie berkata...

hahahh.. boleh lah tu nia.. heheh:D

kak mas berkata...

oooo.. minat yusry ye... hehehe

[-suziey-] berkata...

hahahahah ni mmg minat erra la ni yek..haahah..

toughcookie berkata...

LOL! iyolah tu... sama abis dengan erra ;P

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

ni erra tiru ko ker ko tiru erra ni??hehehehehe..

mama_umar_maryam berkata...

konpius aku, ni ko minat erra ke ko minat emran nih?? hahaha

HaniCheLat berkata...

ekekeke... nia , posting ni buat saya terkekek2 pagi2 yang stress ni!

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

hihi..nice la kak...10 markah!!

DrSinga berkata...

samaaaaa!!!!!
lunabg hidung dua!!!!
lariiiiiiiiii....

mrsdjones berkata...

Saya peminat Erra! Bab peminat yusry tak tahan tu. Saya pon minat Norman KRU dulu boleh tak? A to Z skali. Hubby, kalau saya mention time sekolah dulu saya minat diorang ni, sure dia gelak besar!

nigina berkata...

huhuhu... betullah samalah.. nia.. sign autograph pls... hjihihihihi..

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

ayu peminat setia erra n yusry...persamaan ayu dengan erra ialah ketingian kami...hehehe

kak ina kl berkata...

salam...ni mesti peminat erra ni..sukerlah tu ada sikit persamaan dgn org tu kannnnn

Momma Mia berkata...

ahaksss boleh terima la Nia. Pandai nia cari persamaan ek... tak pelik pun... hihi

Fana Flora berkata...

haha..stylo la kak!

Farah Y berkata...

Ada la tu sikit-sikit. Hihi.

Lady of Leisure berkata...

agree banyak juga persamaan hehe kelassssss...
:)

ajjah berkata...

nia...nia....
*sambil tersenyum*

Hidayah Ismawi berkata...

ahaha.. kena tukar nama Nia Fazira lah ni..

teringat waktu form 3 dulu nak kahwin dgn yusry ..hehe

Farah . 5577 berkata...

ahahaha... ;)
ni mesti minat Erra ni, biasa laa tu, xpelik laa..

haa, setuju ngan Hidayah Ismawi, boleh buat nickname Nia Fazira.. :)

my.mastura berkata...

eh..gambo awak yg jadik model tu, mcm muka tiz zaqyah

ummikhayra berkata...

hehehheh oke la tu nia.... sama sama... hehehehhehehhe

sue berkata...

lainnya muka nia!!!

Liza berkata...

klakar ler !!!! ada ka!

mamalieyna berkata...

hahaha..sama3x.. =P..betullah tu fakta2 belaka kan..^_^

fabulous.farah berkata...

hahahah..boleh2=p

isabelle berkata...

wahahaha..xboleh blah.
tapi mmg betul pun kan?
fuhh..xsangka ye, u r sooo damn close to be erra fazira.woot woot...

Cikgu ILi berkata...

Saya suke entry ni.....
Awak ada bakat dan pakej jadi model..
Caiyokkk...