Khamis, 3 Jun 2010

My new blog template

Ini blog template aku yang baru! Nampak personalize sikit. Hehe..Kak Emila yang buat.


Ini template lama.


Ada komen atau feedback? Feel free to share ya!! Cheers!

40 ulasan:

Marina Fazzly berkata...

cantik la....nak jugak mcm ni...tp bukan la baby and me..org xde baby lg..hehehe

mamalieyna berkata...

cantikkkk...very2 nice...suka sangat2x..ni yg teruja nak tukar gak ni..camne eh buat..just pilih template or camne?..berkenan sgt2x..

fabulous.farah berkata...

huhuhu..memang nampak mcm nia. cantik2

mama tisya berkata...

kak emila tu ex-opismates..die mmg terror bab2 design ni...camner leh soh die design?kena byr ke ?

Kancilbiru berkata...

wow...comel la...nampak macam...comel...hehe

DrSinga berkata...

pink masih tak lupa....
:)

nadnye berkata...

comel, macam tuan punya blog, lebih personalised sebab ada gambar baby dalam tu.. siap ada name tag lagi..

bape dia ambil untuk nie?

firahadifa berkata...

cantikssssss sgt!!

ICA berkata...

Nia - cantik lah template ni...baby blue, sweet sangat. Cuma kita dah tak geng laaa, kawan pink dah tukar ke template baby blues..:))

ita cutevirus berkata...

wahhhh!! lagi cantik la nia...

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

memang cantik Nia ...ader class...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

cantk la nia...tapi tetap bertemakan pinky2 kan

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

cungggg
i like!

Hanz berkata...

Nampak lain lak hasil kerja K.Emila..as always cantik..template lama pun cantik jugak.

Nia, hop to my blog.Cuba tengok kot CD love2 tu, Diha berkenan pulak.. :>

Hidayah Ismawi berkata...

Nice :) and sweet ...I like!

ibu_Arifa berkata...

cantiknyer..simple jer!! suka lah kak Nia.

isabelle berkata...

cantik...dan sweet dgn kalernye.

[-suziey-] berkata...

nice jgk..2-2 pn soft color..

toughcookie berkata...

alamak... lawanyeeeeeeeeeeeeee.... haa panjang betul i punya komen tu hehe. memang lawa.

kak mas berkata...

comey template baru.. :)

chekna berkata...

jeles tengok blog korang yg cun2.. ni yg rasa cam nak buat makeover blog nih....

pe pun... hasil kerja tangan kat emila mmg superb.. i sukerr....

ajjah berkata...

sweet je, dah settle blom issue size tadi?

~~@lyci@~~ berkata...

skrg ni tgk smua dah tukar template 3 columns ni.. nway, simple n nice ;)

FYMSO berkata...

Wohoo!! Layout baru cantik sangat!

mariaariffbaby.com berkata...

cantik la header tuh..
yeah..its more personalized than previous
=D

lydzar berkata...

sweet je template ni..saya pon pikir2 nk tukar template jugak. tp pening nk pilih..

mama_umar_maryam berkata...

cantek nia..zety zuke!!!

Adlina Husaini berkata...

comel siotttt
suka sgt :D

sirna berkata...

cantikla template baru ni...so cute;-)

chugie berkata...

nampak simple.. warna pun lembut je.. cantik jugak..

Lily berkata...

chanteq

Em's Family berkata...

cantik.. tapi sekali pandang, ade jugak rase macam kak ros nye rblogg.. jangan marah naa :D

Nia berkata...

Thank you pada semua yang dah tinggal komen, nanti akan di reply yek. Kak Ros punya blog header pun tempah dari Emila Yusof, sebab tu nampak seakan-akan kot. Tapi tak serupa ya.

Little Mama™ berkata...

uu..kak ros mana yang disebut-sebut tu...ngeh..ngeh.. cantik!! as always la kan kak emi terer.. almost all my header tempah kat dia.. kira i customer tetap la..ha..ha

Nia berkata...

Hidayah Ismawi : I tak dapat nak masuk blog u dear! boleh tinggalkan URL?

Nia berkata...

Kak Ros : haha...kak Ros Littlemama la yang kitaorg cakap tu. memang cantik kan kak Emi buat. puas hati kan kak..

Emila Yusof berkata...

Thank you everybody for the lovely comments!

Bella berkata...

Ooh cantik.. I like.. Kak Emila also did for Marzie (one of my other blog friends) and I envy her artwork.. I suka la muka bulat2 comel2 gini.. Hehehe.. Kak Emila the best!

Nessa berkata...

wah, wah... template baru! I laik ;)

Intan berkata...

Sweet nya...I likeee! Mahai tak cost dia Nia?