Jumaat, 4 Jun 2010

Masalah leaking pada pundi kencing?

Aku dah dapat info ni dalam e-mail lama dah. Tapi aku sangat-sangat terlupa tentangnya sehinggalah terbaca di blog Hanz dan Cik Lily Putih.

Kadang-kadang perempuan yang bersalin pun akan hadapi masalah ni, tapi tak terhad pada golongan itu saja, sesiapa pun mungkin boleh ada masalah ni. 
Aku nak try call nanti, harap-harap masih ada tempat. huhu...Kalau korang yang membaca ni berminat, try call ya. FREE ni..(itu yang penting!!..hehe). (Last update: Aku dah try call, ada kosong lagi, cepat-cepat call!)


Ada sesiapa berminat?


P/S : Hidayah Ismawi tolong tinggal blog URL ya. (eceh, macam cari orang hilang lak..hehe)

5 ulasan:

DrSinga berkata...

psst... senaman yang bagus untuk yang 'senaman yang itu' juga tau!!!

isabelle berkata...

i pun dah register. harap2 kalo i x pegi lagi memantau practical students..leh la jumpa.

chugie berkata...

dah ramai gak geng blogger yg register nia..

nak try g terjah dulu lah..

Hidayah Ismawi berkata...

ahaha..kenapa kak, saya takde masalah pundi kencing leaking lagi setakat ni ..hehe

buat suspen jer ni ...

URL saya ialah:

http://thehidayahstory.blogspot.com

*saya ni dah lah jenis yg tak tahan suspen2..nanti ada gak yg jadi leaking betul2 ni..

Em's Family berkata...

takpe takpe, kiterang tunggu ade orang tu vuat summary kat blog :p