Selasa, 15 Jun 2010

Makcik ni minat sangat dengan Adamaya TV3 kot

Ingat lagi cerita ni? Aku memang tak tengok (tak sempat la, sampai rumah aje dah habis..huhu), tapi ramai kawan-kawan yang tengok kata best. 

Source : Marina

Baru-baru ni masa balik Terengganu nampak cafe ni dekat R&R. Tapi tutup la pulak. Kalau tak boleh aku interview makcik kedai ni. Nak tanya nape dia namakan kedai dia macam tu..hehe.
Masa aku ambik gambar ni, memang suami aku buat muka..hehe..
dia kata abih semua pun nak tulis dekat blog..huhu...

14 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

makcik tu obses sgt lah tu
hehehe

nabilah_2908 berkata...

kuat betul pengaruh Adamaya...huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
RENUNG-RENUNGKAN

momguess berkata...

mesti macik tu verangan nak dapek menantu cam adam kan
hahahah

isabelle berkata...

semangat makcik tuhhh..
semangat lagi u a=yg amik gmbr tu. eleh..dulu my hubby pun mcm tu gak. skrg, dia yg ckp "haa..amik gmbr ni.nnt boh kat blog tau."
hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

laki aku pulak lain, tak nak amik gambar dulu? aku yang kdg2 mls..hehehe

fabulous.farah berkata...

hahaha...macam-macam..suka sangat lah tu

mamalieyna berkata...

hehehe..agaknya la kot..^_^..macam2..

Farah . 5577 berkata...

ahahaha... siap buat nama kedai lg.. sabo je la..

Liza berkata...

takut nak start tgk drama bersiri nie, nanti takleh pegi memana, kelam kabut ler balik rumah lepas keje

Nia berkata...

Haziz: obses? haha..fanatik le tuh.

Nabilah:Drama Melayu pun dah lebih dari Indonesia dah

Kak Guess: uii, kawan saya siap berangan dpt suami mcm tu

Belle: Waa,..lama2 husband i pun mcm tu kot..hiee

Ellis: tu tanda sokongan tu.

Fabulous Farah: citer tu best sgt..hehe

mamalieyna: kebetulan ke?

Farah: fanatik tuh..hehe

Liza: Memang, kalau dah addicted, habis la kita

Farah Y berkata...

Haha. Semangat jitu!

Miss Q berkata...

keh3.. kalo ada tugu adamaya pun amik gambar jugak kann

Kancilbiru berkata...

ke adamaya tiru makcik ni? ekeke...adamaya mmg kegemaran ramai kan...

Mommyyus berkata...

hahhaa..memang bz body