Sabtu, 26 Jun 2010

Kaedah mudah kalau ada problem di pejabat

Gurau-gurau aje ni, dapat kat email. Korang jangan ikut pulak. Nanti senang hati sendiri aje, kawan-kawan ofis lain angin pulak kat kita. huhu..

P/S : Pada kawan2 yang dah bagi komen, insya Allah akan aku usahakan berziarah kat semua blog korang malam ni. Tunggu!!

11 ulasan:

Kancilbiru berkata...

hahahaha...bleh bawak bergaduh ni..

Liza berkata...

a good chart, klakar pulak tu

ajjah berkata...

hahaha mase i dapat pun i gelak gila.. bagus2 realistic.. :D

btw i dh dapat idea on the giveaway, so monday ni sila jenguk2 my blog ya for the giveaway entry..!

h4ni3 berkata...

hahaha
silap2 gaya kang, mau kena pulau
;)

Farah Y berkata...

Haha! Adeh, klakar. Kerap terjadi masa duduk kat hostel dulu!

Teringat zaman uni, selalu kena buat flowchart ni masa programming class. Huhu.

Hidayah Ismawi berkata...

ahaha... yg best nyer ada dua kesudahan jer.. Finish ataupun ni problem..hehe

Don't do this at home folks ..hehe

ravishingpeacock berkata...

Nice one LOL

Miss Q berkata...

bagus nye!!!

maya amir berkata...

heheh..cool mind map mcm ni:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

funny n cool....

fndrocka berkata...

haha..survival dalam dunia pekerjaan