Rabu, 9 Jun 2010

Jangan Pinjam Kamera Orang Lagi!

Sebelum ni aku asyik guna kamera ofis ayah aku. Selalu dah kena sound.
Alasan aku setiap kali ialah, aku bayar cukai, jadi kamera tu dibeli guna duit cukai yang aku bayar tu. Tak salah aku guna...haha..

Tapi, akhirnya aku beli juga sendiri...guna kad hutang!

Warna pink la,..harusss...hehe

Malangnya aku terkial-kial lagi nak upload gambar ni dalam pc aku. Maklum la, pc aku ni pelik sikit, pakai Window Vista. Sangat mess up.

Korang guna kamera apa?

21 ulasan:

mama tisya berkata...

i like LUMIX..best2...kita pn pki vista ok je upload gmbr

Kancilbiru berkata...

wuiyoo...ada kamera baru....gorjes lak tu...

azmi yusof berkata...

nak senang upload gambar guna card reader ..tak payah nak cucuk camera..ingat beli dslr..hehehe..sekarang seme orang nak jd photographer...

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

woww camera baru....nice pink colour..

ayu guna nikon coolpix...tapi kadang2 guna jugak DSLR canon tu..

Wan Anie berkata...

lumix ni guna memory kad ker? guna card reader senang cucuk kat usb saya pun guna vista gak :)

my.mastura berkata...

waahh..pink...i like!

saya punyer pon pink gak..hehehhe...saya pakai Casio Exilim 8.1 mega pixels...

fabulous.farah berkata...

lumix gambar cantik orang kata kan..saya guna camera nikon. dah berzaman beli..

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

oleh itu beli la DSLR....baru best snap gambo diha

Faryza berkata...

nia ...upgrade ke window 7 laa...

isabelle berkata...

aritu ingat nak beli Lumix, tapi sbb masa tu ragu2 dgn teknologi panasonic, i ended up beli olympus. ada sedikit menyesal di situ..huhu

[-suziey-] berkata...

hiks..nape xmasuk contest nuffnang..kot2 dpt sony tx5

chekna berkata...

dulu ada camera sendiri, nikon.. tp cam old fashion la plak pakai camera tu.. gambar pun kurang cantik since pix dia pun rendah je... so skg ni pinjam camera hubby je... hehehhe...

mrsdjones berkata...

Nia, sama pulak warna kamera kita. Pink girly gitu. But mine is Nikon coolpix! hehe.. byk berjasa dan kenangan sbb gambar first sekali ialah gambar saya pregnant! :D heheee...

FYMSO berkata...

Yeyey, ada camera baru! Cepat-cepat upload gambar baru, tak sabar nak tengok :)

Hanz berkata...

Pakai windows Vista ker? ohohoo..me sangat x suka windows vista..Nia, comellah kamera tu..

chugie berkata...

huhu.. saya guna camera hp je nia. dulu ade camera sendiri, tp dh di jahanamkan oleh adindaku. tp skang ni, sy pulak pinjam camera adik n... for sure tak akan jahanamkan kamera die.. huhuhu

mariaariffbaby.com berkata...

mmg besh la ada kamera sendiri kan
=)
pueh hati

Hidayah Ismawi berkata...

I usually use my sony ericsson handphone camera.. hehe.. but ada DSLR at home.. for functions and weddings etc...

but not really skilled in photography :)

melayuangkat berkata...

Salam Nia,

Camera ini user friendly, Mak Cik guna Canon, warna pink juga.

Lily berkata...

mine is pink too!

sony cybershot

Mommyyus berkata...

Shantekkk...waaa nak mintak Mr Aizat beli jugaklah. Asyik pakai kamera HP je. Malu I...