Selasa, 29 Jun 2010

Contest yang patut sangat dijoin


Gambar diambil dari: Little mama diary

Aku dapat hadiah ni semalam, sebab jadi early bird untuk I LOVE U Contest

Dah join contest ni? Masa aku buat entry untuk contest ni, aku dapat banyak komen, antaranya ada kawan-kawan yang kata banyak sangat syarat. 
Tapi, sebenarnya tak. Syarat optional yang banyak, tapi, tak susah pun nak buat sebenarnya. Serius! Aku dah buatkan? hehe..kalau tengok hadiah-hadiahnya pun, setimpal dengan apa yang kita usaha tu.
Apa lagi? Boleh dapat maklumat lanjut kat sini. 



6 ulasan:

Momma Mia berkata...

betul betul betul Nia. me stuju!!

Kie-yu berkata...

ouh~
nk usha tgk ape yg dorang kata susah sgt
jum!

Hanz berkata...

jeles u dapat hadiah comel tu..

my.mastura berkata...

ni yg MBP buat tu ker?

mmg byk syarat..hehehhe...tp saya pon byk keje...tu yg x sempat nk penuhi syarat2 tu <--alaa..kalau masuk pon, x penah menang :(

mama_umar_maryam berkata...

heheh, btul tu,,yg part optional tu je..tgkla pulak adiah kan..kene la usehe sket,btul x? congr8s dpt adiah kiut tuh..huhu

Little Mama berkata...

nia, glad u like it..he..he

pss.. sengaja bagi syarat banyak.. org yang betul-betul nak menang je mampu buat..plus..senang keje judging tak ramai orang...muah..ha..