Rabu, 23 Jun 2010

Blog Badge from Farah

Ini blog badge aku yang Farah design.


Baby & Me



Sebelum ni Farah dah designkan yang ini,


Baby & Me


Tapi, kurang meriah katanya, jadi dia gantikan dengan yang baru ni. Tapi, untuk aku, dua2 pun aku suka. Thanks dear! I love it!

Korang boleh terjah blog Farah di Fymso.com.

Korang prefer blog badge yang mana satu?

P/S : Nak exchange badge? Boleh inform dekat ruang komen ya! 

12 ulasan:

tifa berkata...

Waaa nia punya blog berwajah baru .
Cantik i luv it .

nigina berkata...

cantiklah badge baru tu.. i pun suka

kak ina kl berkata...

salam...ala ikut hatilah..jangan suruh orang pilih..orang cuma boleh bagi pendapat ajer..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

kita suker yg baru tu..cung

kak mas berkata...

yg baru tu lagi lawa dan ceria.

chugie berkata...

yg baru ni lebih meriah dan cantik nia.. sesuai ngn blog kamu!

Hanz berkata...

Banyaknya blog badge Nia..hemm..me ingat nak create page untuk exchange blog badge sajer..

DrSinga berkata...

yang baru!!yang baru!!!
:)

[-suziey-] berkata...

aah 2-2 pn cantik.tp yg 1st tu lg meaningful:)

mama_umar_maryam berkata...

vote for the gamba dukung baby tu =)

Farah Y berkata...

I am sooo glad that you like it! Happy happy!

Drama Mama berkata...

cannntiikkk sangat2! i suka yang 2nd one tu. i mean yang baru :-D

ttp://twinkywinkystars.blogspot.com