Rabu, 2 Jun 2010

Baby makeover

Ha, selama ni mak-mak aje ada make over kan. Sekarang mari tengok baby make over pulak.

Rambut Diha dulu, kerinting kat belakang..hehe. Macam retro aje dah..


Ni lagi ketara kerinting dia. Anak ayah dia ni.

Aku balik kerja semalam, tengok rambut dia macam ni dah..

ayah dia yang potongkan rambut dia ni, tapi sebab aku takde, tak dapat la nak ambik gambar muka Diha masa potong rambut tu.
Nampak kemas sikit...

dan Diha nampak 2 bulan lebih muda!!!..haha

O
OK tak makeover Diha ni?

19 ulasan:

ajjah berkata...

chomellss.. :) pandai ayah dia potong rambut?

Adlina Husaini berkata...

ala comelnya diha =D
aisy pun rambut kerinting kat belakang, nasib baik yg depan lurus

ok tak masa potong tu?

Nurzairul Isma berkata...

waaaa.. terelnye ayah diha potong rambut... comei diha..

[-suziey-] berkata...

hiks..lg kemas rmbut pendek..i likeeee

Lelord berkata...

huhuhu menyerlahkan pipi gebu

Hanz berkata...

Nia..kalu jenis rambut kerinting, pendek camner pun nanti dia akan bergulung jugak..macam my niece lah..hehehe..

isabelle berkata...

tiba2 rasa nak potong rambut gak la..biar nmpk lebih muda..hehe

Intan berkata...

Aunty suka yg last picca tu, so cute ngan senyuman dan pipi dia tu...kiss cikit ye...muah!!!

Kemas!

DrSinga berkata...

hehehe...
nampak laaaagi nakal!!!

mamalieyna berkata...

ok sangat2x..sweet jer..^_^

chekna berkata...

teringin gak nak cantas rambut my ziyad yg panjang mengurai tu... tp xtau camne nak potong.. potong kuku pun dah macam berperang.. xreti dok diam langsung, risau herot berot je..

fabulous.farah berkata...

rambut kerinting kalo biar panjang cantik~~

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

budak2 kalau rimas, memang better gunting kan ajer..tapi ayu sayang oo nak gunting...

chugie berkata...

rambut diha kerinting ye.. kalau biar panjang, mesti cantik.. cam ikal mayang tu..

tp yg after makeover pun ok gak.. nampak kemas.

FYMSO berkata...

Diha belah tepi tu. Hikhik, 2 bulan lebih muda! I likey.

h4ni3 berkata...

kiutnye dihaaa... jimat ayah dia potong rambut anak sendiri kan. takyah gi kedai. hehe

Kancilbiru berkata...

alolo comelnyaaaaa....suweet sangat dia senyum...ni kalau panjang rambut dia ni mesti cantik sbb curl kat hujung...

Lily berkata...

comeynya gambar yg last tu!

sama comelnya dgn blog layout baru ni

mama_umar_maryam berkata...

heheh,kemas rambut diha,makeover cun ;)