Isnin, 7 Jun 2010

Alam Ria Cuti Sekolah

Aku ingatkan hari ni cuti umum ke ape..jalan lengang tak macam biasa..

Rupanya cuti sekolah! Hehe,..selamat bercuti pada yang terlibat la ye...

11 ulasan:

fabulous.farah berkata...

hehe..mesti semua orang bahagia jer drive hari ni=p

Kancilbiru berkata...

wahh lengang sungguh...boleh main bola sepak ni...ekeke

Little Mama™ berkata...

hoh.. sempat ambik gambar sambil drive tu nia.. ha..ha

bila cuti sekolah i paling suka jalan tak jem.. maka dapat sampai ofis 5 minit sebelum pukul lapan.. kalau tak 30 minit selepas memang biasa..muah..ha

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

nasib baik anak2 kita tak pi sekolah lagi..kalau tak kita pun tumpang gembira budak2 cuti sekolah kan...

chekna berkata...

kite yg xde anak bersekolah ni mmg selalunya xbraper alert pasal cuti2 sekolah ni.. tau2 apsal kete xbanyak ari ni?? apsal ramai yg cuti minggu ni?? apsal byk sgt invitation kenduri kawin??

ajjah berkata...

amek gambar sambil drive? hihi i tak terlibat walaupun sangat sangat nak cuti sekolahh

Adlina Husaini berkata...

org lain cuti, ina pulak yg takde mood nak keja..huhu jeles ngan huby tapi seronok bila dia cuti, ada driver mai hantaq and jemput gi opis hihi

firahadifa berkata...

macam familiar je ,alam ria cuti sekolah,.. baru teringat .. tu cite best kat TV3 masa kite cuti sekolah kan.. ahahahah

chugie berkata...

a'ah.. betul tu nia, arini jalan x sibuk cam biasa kan. best betui lah.. x de lah tensi2 sampai tpt kerja..

Liza berkata...

today drive pegi keje mmg sgt best...kalau slalu camnie mesti kurang stress

Nia berkata...

Farah: Uii,..lapang minda nih

Kancilbiru: uii,..boling pn bleh main nih

Littlemama: Husband yg drive kak, dia cuti sekolah,..hehe. kena jadi driver la.

Ayu: Tu la, mak ayah pun tumpang cuti daru htr anak kan

chekna: saya alert pun sebab suami cikgu..hehe

azzah: i tak drive..hehe

Adlina: ha,..sama geng la kita...yay!

Afidah: ye la, masa zaman kita muda2 dulu, tengok girl from tomorrow..haha

chugie: tapi 2 minggu je..huhu

Liza: kan best kalau semua org belajar kat umah je...pakai pc, interaksi kat komputer..hehe