Jumaat, 25 Jun 2010

Aku nak...Aku nak!!

Korang tau pasal promosi Celcom sempena World Cup ni?
Yang bagi beruang biru untuk pengguna yang top-up RM30 dan sms BOLA ke 33(berapa nombor dia, aku lupa...)
Suami aku pengguna Celcom, dia tau aku suka kalau benda-benda free macam ni


Dengan gigihnya dia redeem bear ni dekat Subang Parade. Tapi, bila Diha compare dengan posternya, nampak perbezaan ketara
Ini beruang yang sama ke ni mak? Macam lain jerk...



Cuba tengok, muka diaorg lebih kurang, tapi yang real ni macam terlebih nila..haha


Serupa tapi tak sama ni..

Pernah tak korang terbeli barang yang tak serupa dengan gambar?

16 ulasan:

kak mas berkata...

yg dlm poster tu hanya ilustrasi semata2.. taktik biasa yg restoren fast food buat.. hehehe

Kancilbiru berkata...

penaaaaaaaahhh banyak kali....hangin gak tapi dah depa gambar hanya ilustrasi semata2 la...bla bla..redha jer la..hehehe

Adyshariz berkata...

taktik bisness... tu yg malas nk beli online kekadang tu

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

nak2 promo kfc, mesti lain ajer..hehehehe

fabulous.farah berkata...

huhuhu..selalu jer..tapi selalu memang die cakap ..

mummy_ayu berkata...

biasala tu dear..suka gak tgk teddy bear biru tu..cute..

~aSHa~ berkata...

selalu gitu..brg tak seindah gambar...teknik photografi

white rose berkata...

sy jrg beli mende2 berdasarkan mane2 iklan...

tpi selalu terkena bila ade iklan kepsi & pizza, mesti dh beli mcm tak besh...

balqis berkata...

kalo piza yg tak tahan tu, nmpak dlm gambar sedap. ble order, hampeh jugak la :P

chugie berkata...

wah.. celcom ade promo ni ek?

nia, bagus ke guna celcom?

The Womanish berkata...

yg promo tu, bear tersenyum lebar,
tapi yg real punya, tak bape sempat nak senyum...kikikiiii....

tapi nasib baik kaler biru sama...kalau dpt kaler pink ke, lagi pening.

isabelle berkata...

kilang tu blackout..so production line down jap, bear tu terendam lama dlm nila. habis 1 batch jadi biru terang.

Josh berkata...

Hi, hope its OK to contact you here. would love to include your blog on our giveaway blog network: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested drop us a line on our contact form (http://www.giveawayscout.com/contact/). thanks, Josh

h4ni3 berkata...

nama pun free... hehehe

Liza berkata...

nak gak bear tu, nak mintak dgn MBH jugak lah, tak sama dgn gambar pun takpe....

Nurzairul Isma berkata...

penah n selalu...