Sabtu, 19 Jun 2010

Ada orang kata aku comel





Hidayah bagi aku award ni. Dah laaaaamaa, tapi aku baru berkesempatan nak buat..huhu

Soalan untuk award ni

1. Tulis entry untuk award ni : Dah!

2. Usaha aku untuk menceriakan blog : 1) Tukar template 2)Kurangkan widget (dulu ramai komplen lambat load..huhu) 3) Letak 1 entry aje sekali.

3. 5 huruf menggambarkan diri anda : 1) Lurus  2)Malas nak gaduh dgn orang  3) Suka habis duit untuk makanan  4) Suka pink  5) Allergy dengan orang sombong

4.Tag kawan untuk award ni.

Aku tag






Owh, baru teringat, jemput join contest dekat blog Hidayah


Blog Badge


4 ulasan:

Hapiz Rahman berkata...

tak minat dengan awards.. tp kena bleja juge.. :)

(ada yg bagi award tapi x amik lagio.. :P)

chugie berkata...

eheheh.. memang comel pun, tp bukan nia.. blog nia ni je.. eheheh:D

Farah Y berkata...

Hekhek, thank you thank you. Saya tersengih sorang-sorang baca entri ni.

CikLilyPutih berkata...

ok nia nanti kite buat ek!