Isnin, 17 Mei 2010

Who Will Win the World Cup?

World cup? Ape tu? Aku memang tak minat nak tengok. Aku cuma minat nak tahu negara mana yang menang aje. Hehe..Itu pun sebab aku tahu, dekat radio sure akan buat review punya. Kalau nak harapkan aku tau sebab minat, memang tak pernah la...huhu..

Suami aku minatlah bola, tak kira tempatan atau luar negara. Bola sepak sekolah pun dia layan jugak. Kalau tengok bola tu, tak makan pun takpe. Tak faham aku.

Kalau tanya pendapat aku, siapa yang boleh menang world cup? Pertama sekali aku akan tanya? Siapa yang masuk? Yup, aku sangat zero. Tu pun untuk aku try survey dan dapat tau pasukan apa yang masuk. Yang boleh menang, Brazil kot? Kenapa? Sebab itu aje negara yang aku perasan masuk World Cup. Hehe..Nak maklumat tentang pasukan Brazil? Boleh klik sini. Dan..dan aje aku google kan...

Tapi, walaupun aku tak tau tentang World Cup, ada satu benda yang aku memang tau. Iaitu...

Promosi istimewa ADIDAS sempena World Cup!! Beli PURE GAME SET ni, dan korang akan dapat

* Voucher P1 WIMAX
*Rantai kunci eksklusif South Africa 2010

Pergh..menarik tuh. Untuk maklumat lanjut, boleh pergi ke sini atau http://projectalpha.com.my/promo/

Nak tahu apa lagi korang boleh dapat dalam set ni? semestinya Pure Game EDT lah dan satu lagi barangan lain (shower gel atau deo spray) dengan haruman yang sama. Berbaloi beb! Apa tunggu lagi.Opps,..nak beli kat mana Pure Game ni? Dah tentulah bukan kat kedai tayar..hehe. Boleh check dekat sebelah ni.





Apa yang penting..(tak, bukan kerjasama ye)..apa yang penting ini barangan edisi terhad! Lepas ni kalau habis, takde dah. Apa tunggu lagi! Cepat pergi beli!!

Layan Project Alpha pulak







Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

6 ulasan:

KY berkata...

layan la lebih project alpha! :D

zh-ena berkata...

ena pun tak minat bola..tak pahan org lelaki yg minat gila dgn bola nie

unlisted_one berkata...

KY: *gasp* thanks for visiting!

Ena: diaorg suka berebut la tuh..haha

DrSinga berkata...

ada Brazil..ada France
ada England...
tu je kita tau...
and... ramai orang MC nanti musim tu...

Sharinginfoz berkata...

tricky jugak soalan ni kan.. mari kita tengok dan menang nanti ya

Segmen Kenali Blogger

sirna berkata...

brazil kot, takpon england..haha..habisla suami-suami kita semua "oncall"