Khamis, 13 Mei 2010

Toilet rumah aku lawa!

*scheduled post


Tajuk macam bagus jek..hehe,.. Tapi serius, aku suka tengok toilet-toilet macam kat bawah ni. Tapi, ni bukan toilet rumah aku arr..


















Ada sesiapa tau kat mana boleh beli barang-barang untuk toilet yang comel macam ni tak? Aku suker..hehe..

19 ulasan:

ita cutevirus berkata...

nia,
pas ni kalo nak melabur takde la susah... leh bergumbira....

mamalieyna berkata...

wah2x..lawa sungguh..rasa nak tido jer kt situ..tmbh2 kaler pinky2 gitu,,hehe..

Wan Anie berkata...

kalo camni toilet tak guna la nampaknya.... sebab sayang nak kotorkan :D

sirna berkata...

kalau cantik gini memang sah nak melepas hajat pon i cari toilet lain--cantek bangat=)

Wan Perlis berkata...

amat2 bersih dan cantik

toughcookie berkata...

macam susah je nak cari benda2 ni. hmmm apa kata nia tempah je dari kak ros hehe...

firahadifa berkata...

wahh.. comel nyer carpet n cover dia... i pon nk beli cam nie..kekeke

Mommyyus berkata...

cantiknye..jangan kate nak membuang..nak menidurkan diri pun xpe..

aadzrah berkata...

Dulu di Australia ada byk jual set toilet mcm tu. Cure and Colourful.

Aku pernah beli satu set. Then bila nak "melabur" je, aku terpaksa kemas2 semua (carpet and seat) tu takut basah.

Kadang2 sempat kemas, selalunya tak sempat! Hoho!

Yelah, kita kan cebok!? Lepas 'siap', nak kemas semula!?? Apakah??

Akhirnya, aku buat keputusan utk simpan je semua barang2 cute tu. Buang masa/ tenaga. Kalau jenis tak cebok, takde masalah agaknya? Tak tau lah :)

Sebabnya.. aku mesti mahu air lalu di kawasan *tut* itu. Hihi!!

momguess berkata...

kalo cuci guna tisu mmg boleh toilet2 cantik mcm ni
tapi kite ni cebok guna air
mau nyer basah carpet tu
hehehhehe

fabulous.farah berkata...

hahah..toilet na cantik kene guna tissu lah..tak boleh guna air=p

azmi yusof berkata...

KITA ORANG ISLAM TAKLEH PISAH NGAN AIR..tu yng tak leh buat toilet camni..kalo rumah banyak toilet bolehla buat satu..untuk lepas gian..heheheh..

chugie berkata...

nia, kalau sy ada toilet ni kat umah.. memang stock untuk show je ler.. nak guna, rs cam sayang je hehehe.. cantik sangat2 lah pulak.

DrSinga berkata...

sayang nak buat bisness toilet cantik2 cam tu...anddd.... tak feel eh ..best cebok tak guna banyak airrrr!!!
wakakaka...

FYMSO berkata...

Eii, kalau toilet lawa macam ni, berat hati nak melabur. Hehek.

h4ni3 berkata...

isk isk.. macam x sampai hati jer nak melepaskan hajat kat toilet yg lawa camni kan..
nanti basah, kena lap balik cepat2, sbb nak maintain kelawaan dia.. hehe

Nadiah Sidek berkata...

cantik mmg cantik tp nnt sure toilet ni jd perhiasan je..eheh..

Lily berkata...

letak karpet lawa-lawa nanti basah pulak

lepas ni post gambar dapur pulak

@BELLA@ berkata...

alamak comelnya toilet2 ni.. rasa mcm takut lak kalau terspray air terkena karpet cute nya tu.. eh jap, toilet2 ni sume takde hos air.. ok, jatuh nilai.. haha