Isnin, 3 Mei 2010

Macam tak cukup tanah?!!

Hari Jumaat lepas aku cuti, bawak Diha ke Kizsports & Gym di One Utama. Kesian dekat dia, asyik duduk rumah aje. Thanks to Juan, aku asyik kacau dia aje tanya pukul berapa bukak la, hari ape la. Akhirnya, Jumaat lepas, aku pun bawak la Diha ke situ.

Diha dan bebola

1st time ke sini dulu masa Friso Gold Family Day Out. Masa tu, walaupun ramai lagi budak-budak lain, Diha dah nampak excited nak main semua, Jumaat lepas bila takde orang, lagi la excitednya.


Diha takut nak buai ni..haha. Kejap aje nak naik.

Ini favourite dia, naik berapa kali pun takpe

Ini penat sikit, sebab aku kena naik dengan dia,..huhu

Dia suka ulang-alik dekat bridge ni

Nak ambik gambar pun payah..

Naik roket..hehe

Ok jugak bawak anak ke sini, entrance fee RM10 aje/day. Tapi tak boleh keluar masuk la, lepas tu tak boleh bawa makanan dari luar. Kalau nak details tentang Kizsports & Gym boleh ke sini.

20 ulasan:

fabulous.farah berkata...

huhu..nampak seronok jer dia main..pastu boleh main puas2 sebab takde orang. berbaloi2 rm10..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

syok tengok diha.hari tu aku takut nak naik yang gelungsur tu..tinggi semacam ajer takut tergolek.hahahaha

DrSinga berkata...

dekat ikia pun best...
but not on weekends..
:)

Miss Q berkata...

murah je ek?? mak pun bole main sekali ke?? ish. best nye! ada byk2 ball!

p/s: ini karang mommy yg selok. anak pun pelik tgk mommy test main semua!

toughcookie berkata...

oh best je tengok bila anak kita happy macam tu kan? glad she enjoyed her play time there. dah besar sikit nanti kalau dia boleh ditinggalkan sorang2, boleh "drop and shop"... nia boleh deposit diha under kizsports' care sambil nia pegi shopping. tapi kena 3 years and above :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

memang suka lah diha dtg sini yer...macam pucuk dicita, ulam mendatang....mama dia pun tumpang gembira leh main2 gak kan...

Intan berkata...

Amboi happy nya muka diha! Mesti seronok sakan dia hari tu :D

nadnye berkata...

cool kalau budak2 tu tak kuar pun takpe :P .. yang mak nya nie yang meroyan nak shopping..
RM10/day murah jugak... kalau buat party kat situ sure best

[-suziey-] berkata...

hahahaa mmg besela tu..bdk2 kalu masuk sini mmg xingt ape dh main..

mamalieyna berkata...

menarik tmpt camni, puas sket anak nak bermain ye..macam2 ada...^_^

Em's Family berkata...

RM10 jer ke? ke untuk bayah diha.. rase macam mahal lagi jer huuhu

mama_umar_maryam berkata...

conoknye diha..bestlah g sini time xrmi org

mama_umar_maryam berkata...

sonok tgk diha, lg best klu g situ tgh xrmi org kan,njoy je

unlisted_one berkata...

Farah: memang berbaloi2 dear!

Ellis: itu le, aku pun gayat memula tuh

DrSinga: ha,..ade dgr jgk kat situ best jgk utk kids

Qastalani: memang murah babe, bleh bawak QZ nanti

nad:

Juan: ha,Diha dah 3 tahun nanti bleh try nih..hehe

Ayu: Mak dia pun penat mengejar ni.hehe

Intan: mmg excited sgt dia..habis hati

nad: buat party? boleh juga kan.

suziey: tu la, berbaloi betul. nanti bleh bawak aQeel ke sini

mamalieyna: bagi dia lps angin kan

Mira: mmg RM10 la yang.

Mommyyus berkata...

wahh.syok ek.mommy pun bleh masuk. kakak i selalu pergi sini. tak tahu plak mak boleh masuk. fee murah plak tu..Orait, dah tahu nak buat ape this coming saturday. yes!

Lily berkata...

hehe

Marina berkata...

rugi pulak rasanye x ikut aritu..mcm best je tengok diha main,

unlisted_one berkata...

Mommyyus: ha, dia memang wajibkan ada org dewasa dgn budak kecik tu. adik i pun bleh masuk jgk masa tu, takde fee pun.

lily: ni kira komen ke?

Marina: ha, next time ko ikut arr.

unlisted_one berkata...

mama_umar: tu la, puas hati tgk dia..hehe

Bella berkata...

when i was such a little kiddo dulu, the first place yg ada those gelongsor with balls was at mcdonald's in toa payoh singapore n i main "diving" into the balls berjam2.. hepi giler.. i can remember how hepi i was.. haha.. diha sgt2la comel.. :)