Jumaat, 7 Mei 2010

Kuda pusing dari Wan

Aku menang lucky draw giveaway dekat blog Wan. Aku dapat hadiahnya semalam. Apa yang buat aku kagum, Wan cepat betul pos hadiah. Itu pun dia minta maaf sebab hadiah ni lambat.

Rasa termalu pulak sebab aku pun baru habis hantar hadiah untuk giveaway aku :p

Ini la hadiahnya, music box kuda, cermin comel, hand-made card dan kipas panda. I like them all! Thanks Wan!

Ini yang aku akan letak di bilik Diha bila kami ada rumah sendiri nanti. 

Wan ada jugak buat blog template, kalau nak lebih info, boleh lawat blog Wan di sini ya.

4 ulasan:

mamalieyna berkata...

waah banyak dpt adiah tu, kuda pusing plg best! ^_^ cantik.. tahniah ye!

fabulous.farah berkata...

cutenye barang2 die kasi..huhu

DrSinga berkata...

wahhh...comelllll..
:)

Lily berkata...

yay