Isnin, 17 Mei 2010

Kasut buaya untuk Diha

Aku dah lama berkenan dengan kasut crocs. Orang kata selesa kasut tu. Tapi, mahal sangat..jadi aku memang tak pernah beli. Apa lagi untuk Diha.

Tapi, semalam, kami berjaya jumpa kasut crocs yang harganya 'berpatutan' dengan budget kami. hehe..

Kasut Diha kaler pink

Ada logo crocs lagi..haha..iye2 jerk

Tapi, pelik sikit, kasut ni macam besar sebelah, tapi saiz sama?

Ini kaaut aku, nak sama dengan suami konon, pelik pun, aku beli jugak.

Ini kasut suami aku, macam kasut bola pun ada jugak

Aku teringin nak beli kasut crocs yang pattern kasut perempuan tu, ada sesiapa tau kat mana boleh dapat tak? Masa aku beli ni, takde saiz..huhu..

15 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

cantik gak kasut ni kan.. banyak kali tengok benda alah ni...

Bayaran Balik Cukai, $$$

Lelord berkata...

belikan la button cumel2 tuk kasut diha

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

nia kat pasar malam ada banyak kasut yang macam pompan tu....aqish pun ada kasut yang sama cam diha tapi wara merah....

Adlina Husaini berkata...

kak, kat butik crocs tu banyak..
melabur sikit utk keselesaan kaki kita, baru best nak explore satu shopping complex hihi

comel la kasut pink tu diha..aunty pinjam boleh =D

pasal shawl tu, senang sgt nak pakai tau..tak yah sesusah nak iron..akak search dlm youtube cara pakai shawl, lepas tu try praktis..sure jadi ^_^

[-suziey-] berkata...

waaa comel kasut buaya..hehe..yg 2nd tu cantekk

isabelle berkata...

mana u beli nih?
i pun nak cari la...yg crocs cap ayam jer...hehehe

mrsdjones berkata...

waa.. tayang kasut crocs ye. saya pon peminat crocs sbb selesa sgt. mmg best pakai kalau nak berjalan lama2 gerenti tak penat hehe ;)

fabulous.farah berkata...

huhu..xde saiz? ni kat butik ke cap ayam. kalo cap ayam down town cheras sangat banyak. below rm20 jer harga dia. tapi kualiti die lain lah. kelas sikit.hehe

ICA berkata...

so cute the shoes.... and yg bestnya tahan lama pulak tu. tak rugi beli...:))

mama_umar_maryam berkata...

cantek je kasut nia yg design same dgn suami tu,nice

Mommyyus berkata...

i suke kasut nia & husband. cantik..
tapi i takut nak beli lepas anak sedara kakak i punye kaki termasuk dalam eskeletor. yang masuk tv hari tu. ngeri..

just b careful.

chugie berkata...

heheh.. best dapat kasut cap buaya ni kan?

Nadiah Sidek berkata...

kasut crocs lembut, selesa je pakai. no wonder la mahal. mahal tapi berbaloi takpe ;)

DrSinga berkata...

untuk pompuan.. Lily cantik...

Momma Mia berkata...

wah sangat cantik kasut yg u nak tuh... pakai saiz ape? kalo ada saiz 7 bgtau.. nak satu gak!!